VIDEO ⟩ Policisti Peru veikuši narkodīleru aizturēšanu Ziemassvētku tērpos (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Anderson W. Rangel/Unsplash

Peru policija raisījusi zināmu ažiotāžu, kad internetā publiskojusi video no kādas pretnarkotiku operācijas, kurā policisti ir bijuši tērpti neparasti svinīgi - kā Ziemassvētkus vecītis un rūķis, vēsta portāls "Unilad".

Policisti nozieguma vietā ieradušies trešajā adventē, 13. decembrī, nemarķētā busiņā. Policisti uzreiz ir ķērušies pie darba un ar lielu āmuru izgāzuši durvis - aiz tām tos ir sagaidījis vīrietis zilā kreklā, kurš acīmredzami ātri vien apjauta, ka pārītis nav ieradies, lai pasniegtu viņam kādu dāvanu.

Policijas operācija ir rezultējusies ar četru cilvēku aizturēšanu, kā arī konfiscētas 1187 paciņas ar kokaīna pastu, 166 paciņas ar marihuānu un viens 38. kalibra šaujamierocis, vēsta ziņu aģentūra CNN.

"Ziemassvētku vecītis" un "rūķis", kuri zem saviem tērpiem bija uzvilkuši bruņuvestes, ir daļa no īpašas uzdevumu vienības, kuru dēvē par "Grupo Terna" - šie policisti savās operācijās regulāri izmanto dažādus kostīmus un aizsegus. Policijas pārstāvji vēsta, ka tas tiek darīts maskēšanās nolūkos un līdz šim ir nesis ievērojamus panākumus.

Peru policija tāpat minējusi, ka šo narkodīleru grupējumu viņi ir atklājuši pateicoties video, kurā redzams, kā viens no tā biedriem narkotikas no savas mājas sliekšņa, kas atrodas netālu no skolas, vēsta ziņu aģentūra "Reuters".

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu