Pāris Lielbritānijā, izvairoties no Covid-19 ierobežojumiem, sarīko kāzas divu stundu laikā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Dmitry Schemelev/Unsplash

Hloja un Džeimijs Kolinsi no Lielbritānijas ir paveikuši visai neticamu darbu - pāris divu stundu laikā reorganizēja savas kāzas, lai paspētu salaulāties, pirms Londonā tiek pastiprināti Covid-19 dēļ izsludinātie ierobežojumi, vēsta BBC.

Sākotnēji Hloja un Džeimijs bija plānojuši salaulāties 6. septembrī, taču kāzas Covid-19 ierobežojumu dēļ ir pārcelta trīs reizes. Jaunā sieva ir atzinusi, ka "mana sirds sažņaudzās, kad sestdien uzzinājām, ka no svētdienas spēkā ir pastiprināti ierobežojumi".

Neskatoties uz to, pārim ir izdevies salaulāties Edžvēras sinagogā divas stundas pirms stingrāko ierobežojumu ieviešanas.

"Es nekad dzīvē nebiju izjutusi tika daudz mīlestības un pateicības," izteikusies Hloja, atklājot, ka klātienē šo laimīgo mirkli pieredzējuši 15 cilvēki, taču viņu kāzas tiešsaistē ir vērojuši vēl 100 viesi. Sākotnēji kāzas ar 130 viesiem ir bijušas plānotas kādā viesnīcā.

"Mēs jutām mīlestību un bija sajūta, ka viesi ir turpat," turpināja Kolinsa. Līgava atklāj, ka doma par "ekspreskāzām" ir piederējusi rabīnam, kurš viņus salaulāja.

"Mēs sākām apzvanīt cilvēkus, lai uzzinātu, vai viņi būtu gatavi pievienoties, un bijām ļoti patīkami pārsteigti saprotot, ka lielākā daļa cilvēku mums neatsaka. Tas ir īsts brīnums - daudzi pāri pavada gadus, organizējot savas precības, taču mums izdevās visu nokārtot divu stundu laikā," stāstījusi Hloja.

Kāzās līdzdalīgs bijis arī vedējtēvs - līgavaiņa labākais draugs, kurš pēc zvana ir veicis divu stundu braucienu, lai būtu Kolinsu pāra precībās. Pēc svinībām vīrietis iesēdies mašīnā un devies mājās.

Londonā izsludinātie ierobežojumi paredz, ka laulības un civilās savienības var slēgt tikai īpašos gadījumos - piemēram, ja viens no partneriem ir smagi slims un, visticamāk, neatveseļosies.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu