Labdarības maratonā "Dod pieci!" saziedoti jau 166 150 eiro

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Labdarības maratona "Dod pieci" 2019. gada noslēguma pasākums Doma laukumā.
Labdarības maratona "Dod pieci" 2019. gada noslēguma pasākums Doma laukumā. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Līdz labdarības maratona "Dod pieci!" ceturtajai dienai saziedoti 166 150 eiro, kas sniegs praktisku palīdzību cietušajiem no vardarbības ģimenē, aģentūru LETA informēja akcijas rīkotāji.

Tāpat 48 cilvēki mājaslapā "www.dodpieci.lv" līdz šim aizpildījuši pieteikumus par palīdzības nepieciešamību saistībā ar vardarbību ģimenes lokā.

Vienlaikus "Dod pieci!" organizatori pauda, ka palielinājies zvanu skaits organizācijām, kas sniedz atbalstu cietušajiem no vardarbības, tai skaitā, centriem "Marta, "Skalbes" un "Dardzedze".

Ziedošana turpinās mājaslapā "www.dodpieci.lv" un "Circle K" degvielas uzpildes stacijās.

Jau vēstīts, ka labdarības maratona "Dod pieci!" gaitai ir iespējams sekot līdzi 24 stundas diennaktī "LR 5 - pieci.lv" ēterā, video tiešraidē tīmekļvietnē "dodpieci.lv". Par dienas aktualitātēm informēs portāls "lsm.lv" un Latvijas Televīzijas 1.kanāla reportāžās. Visas nakts garumā labdarības maratona notikumiem var sekot līdz "LTV1" un "LR1". Labdarības maratons noslēgsies 23.decembrī, plkst.20.

Ņemot vērā epidemioloģisko situāciju valstī, labdarības maratona organizatori aicina iespēju robežās izvēlēties bezskaidras naudas ziedojuma veikšanu attālināti.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu