HK "Rīga" cieš sakāvi MHL spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
HK "Rīga" hokejisti
HK "Rīga" hokejisti Foto: Kaspars Volonts/hkr.lv

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda "Rīga" otrdien cieta zaudējumu regulārā čempionāta spēlē.

Rīdzinieki savā laukumā ar 1:7 (1:3, 0:2, 0:2) piekāpās Maskavas "Krasnaja Armija" komandai.

Latvijas vienībā nesen bija kārtējais Covid-19 uzliesmojums un otrdien tās sastāvā bija tikai 12 laukuma spēlētāji, no kuriem vien divi bija aizsarga pozīcijā spēlējošie hokejisti.

Viesi pirmajās 17 minūtēs guva trīs bezatbildes vārtus, bet pirmā perioda priekšpēdējā minūtē veiksmīgi pretinieku cietokšņa priekšā nospēlēja Kristaps Skrastiņš, kurš panāca 1:3. Tiesa, nākamajos divos periodos viesi katrā guva pa diviem vārtiem un svinēja graujošu uzvaru.

Pirmo pusi no mača "Rīgas" vārtus sargāja Reinis Liepiņš, bet pēc 30.minūtes vārtos stājās pirmdien Kontinentālajā hokeja līgās (KHL) Rīgas "Dinamo" sastāvā debitējušais Bruno Brūveris, kuri ielaida attiecīgi piecus un divus vārtus. Maskavieši pa mājinieku vārtiem meta 63 reizes, bet rīdzinieki pretiniekus apdraudēja ar 23 raidījumiem.

Pirmdien abu komandu pirmajā savstarpējā spēlē "Rīga" zaudēja papildlaikā ar rezultātu 3:4. 

"Rīga" ar 33 punktiem 34 spēlēs Rietumu konferencē ieņem 11.vietu, kamēr Maskavas komanda ar 56 punktiem 36 mačos atrodama otrajā pozīcijā.

Rīgas komandai 12 mājas spēļu sērija ilgs līdz 14.janvārim.

Novembrī vairākiem "Rīga" hokejistiem, kuri bija Latvijas U-20 izlases treniņnometnē, konstatēja saslimšanu ar Covid-19, kā dēļ klubs ievēroja karantīnu.

Rīgas komanda pagājušajā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma septīto vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 0-3 piekāpās Jaroslavļas "Loko".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu