Trešdienas rītā sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu vietām visā Latvijas teritorijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Apledojums. Ilustratīvs attēls
Apledojums. Ilustratīvs attēls Foto: LETA

Šorīt sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem visā Latvijā, aģentūru LETA informēja "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 174 "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir uz Tallinas šosejas posmā Berģi - Bīriņu pagrieziens (Saulkrastu apvedceļš), Vidzemes šosejas posmā Rīga - Raunas pagrieziens un Vireši - Veclaicene, Valmieras šosejas posmā no Murjāņiem līdz Valkai, uz Rīgas apvedceļa, Daugavpils šosejas visa maršruta garumā, Bauskas šosejas posmā no Rīgas līdz Iecavai, Jelgavas šosejas posmā Jelgava - Meitene, Liepājas šosejas posmā Rīga - Apšupes krustojums un Annenieki - Skrunda, Ventspils šosejas posmā no Rīgas līdz Tukumam, Rēzeknes šosejas visa maršruta garumā, Grebņeva - Medumi šosejas visa maršruta garumā, Daugavpils apvedceļa visā posmā un Rēzeknes apvedceļa visā posmā.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Rīgas, Aizkraukles, Alūksnes, Balvu, Bauskas, Cēsu, Daugavpils, Dobeles, Jelgavas, Gulbenes, Jēkabpils, Krāslavas, Limbažu, Preiļu, Rēzeknes, Talsu, Valkas un Valmieras apkaimē.

Šādos laika apstākļos LVC aicina autobraucējus būt īpaši piesardzīgiem, ieturēt lielāku distanci līdz priekšā braucošam transportlīdzeklim, neveikt straujus manevrus, kā arī izvēlieties braukšanas apstākļiem un autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu ātrumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu