Policija saistībā ar ugunsgrēku Rēzeknes "Depo" izvērtē arī ļaunprātīgas dedzināšanas un nelaimes gadījuma versijas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ugunsdzēsējiem izdevies lokalizēt 13 500 kvadrātmetru plašo ugunsgrēku būvniecības preču veikalā "Depo" Rēzeknē.
Ugunsdzēsējiem izdevies lokalizēt 13 500 kvadrātmetru plašo ugunsgrēku būvniecības preču veikalā "Depo" Rēzeknē. Foto: LETA/LETA

Policija saistībā ar ugunsgrēku būvniecības preču veikalā "Depo" Rēzeknē izvērtē arī ļaunprātīgas dedzināšanas un nelaimes gadījuma versijas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Anastasija Laizāne.

Pēc viņas paustā, policija pārbauda visus iespējamos ugunsgrēka iemeslus. Tiek atstrādāta gan ļaunprātīgas dedzināšanas, gan arī nelaimes gadījuma versija.

"Policija turpina izmeklēšanu un veic visas nepieciešamās kriminālprocesuālās darbības," apgalvoja Laizāne, plašāku informāciju par kriminālprocesu un izmeklēšanu nesniedzot.

Kā ziņots, būvniecības preču veikalā "Depo" Rēzeknē ugunsgrēks izcēlies 12.decembrī, un tas likvidēts pēc teju nedēļas. VP par ugunsgrēku sākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 18.nodaļas -noziedzīgi nodarījumi pret īpašumu.

SIA "Depo DIY" piederošā manta nodegušajā veikalā Rēzeknē ir apdrošināta - notiek visu negadījuma seku apzināšana un tiks veiktas zaudējumu aplēses, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvis Matīss Rutks.

Uzņēmums sola darīt visu iespējamo, lai atjaunotu veikalu pilsētā. ""Depo" Rēzeknes veikalā strādā 93 darbinieki. Tā ir spēcīga, saliedēta, sastrādājusies profesionāļu komanda. Mēs meklēsim risinājumus, kā visiem kopā pārvarēt šo nelaimi," norādīja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Andris Kozlovskis.

Degusī veikala ēka pieder SIA "Romans F". Uzņēmuma pārstāvji norādīja, ka patlaban nekādus komentāru sniegt nevar.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka SIA "Romans F" reģistrēta 1997.gadā, tās pamatkapitāls ir 2845 eiro. 2019.gadā firma strādāja ar 1,46 miljonu eiro apgrozījumu un 902 100 eiro peļņu. Uzņēmums pieder Sergejam Fedorenkovam.

Kompānija "Depo DIY" reģistrēta 2004.gadā, un tās pamatkapitāls ir 7 501 006 eiro. 2019.gadā "Depo DIY" koncerna apgrozījums bija 321,149 miljoni eiro, bet peļņa - 11,298 miljoni eiro.

"Depo DIY" vienīgā īpašniece ir SIA "DMT Pluss". Pēc "Firmas.lv" informācijas, "DMT Pluss" lielākais īpašnieks ir Andris Kozlovskis (25,19%), vienlaikus pa 19,94% kapitāldaļu pieder Verai Marinkēvičai, Artim Kozlovskim un Vinetai Atvarai, savukārt 15% pieder SIA "Ausekļa ielas nams", kas pieder Mārai Lielcepurei-Gaveikai (48,34%), SIA "Paradox Holdings" (48,34%) un SIA "EQT Baltic" (3,32%). "Paradox Holdings" pieder Ģirtam Rungainim (66,67%) un Ingai Rungainei (33,33%), bet "EQT Baltic" vienīgais īpašnieks ir Kristaps Bērziņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu