VIDEO Bertāns ar lielisku precizitāti tālmetienos nespēj glābt "Wizards" no zaudējuma sezonas atklāšanas spēlē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AP/ Scanpix

Naktī uz svētdienu pirmo spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā sezonā aizvadīja Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētā Vašingtonas "Wizards", izbraukumā piekāpjoties Filadelfijas "76ers" basketbolistiem.

"Wizards" viesos ar rezultātu 107:113 (26:30, 33:28, 24:15, 24:40) atzina Filadelfijas "76ers" basketbolistu pārākumu.

Dāvis Bertāns laukumā pavadīja 20 minūtes un astoņas sekundes, izceļoties ar 14 punktiem (0/1 2p., 4/6 3p., 2/2 1p.). Latviešu uzbrucējs pievienoja arī trīs atlēkušās bumbas un vienu rezultatīvu piespēli, maču noslēdzot ar -3 lietderību.

Tiek ziņots, ka Bertānam šajā spēlē no trenera Skota Bruksa puses vēl bijis minūšu ierobežojums (maksimums 20 minūtes spēles laika), jo uzbrucējs vēl strādā pie fiziskās formas atgūšanas.

Video: Bertāna spilgtākās epizodes spēlē pret "76ers"

Savukārt Anžejs Pasečņiks šajā spēlē laukumā netika.

"Wizards" rindās šajā spēlē ar 31 punktu rezultatīvākais bija Bredlijs Bīls, kura kontā arī četras pārķertas bumbas un trīs rezultatīvas piespēles. Daudzpusīga debija "Wizards" kreklā padevās Raselam Vestbrukam, kurš izcēlās ar triple-double - 21 punkts, 15 rezultatīvas piespēles un 11 bumbas zem groziem.

"76ers" komandas rezultatīvākais spēlētājs šajā spēlē bija centrs Džoels Embīds, kurš izcēlās ar double-double - 29 punkti un 14 atlēkušās bumbas. Tuvu triple-double šajā mačā bija arī Bens Simonss, kurš atzīmējās ar 16 punktiem septiņām rezultatīvām piespēlēm un deviņām bumbām zem groziem.

Video: "Wizards" - "76ers" spēles spilgtākie momenti

Abām vienībām šī spēle bija pirmā jaunajā NBA sezonā. "Wizards" basketbolisti nākamo reizi laukumā dosies naktī uz 27. decembri, savā laukumā uzņemot Orlando "Magic". Spēles sākums plkst. 2 naktī pēc Latvijas laika.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu