53 gadus vecā vecmāmiņa, kuru izskata dēļ mēdz sajaukt ar dēla draudzeni, atklāj savus skaistuma noslēpumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Puspai Devi no Džakartas, Indonēzijā, komplimenti nebūt nav sveši, un tas nav pārsteidzoši, jo viņa izskatās kā jauna meitene ar perfektu ādu un sportisku figūru, tomēr, kā par pārsteigumu, šī gada rudenī Devi apritēja 53 gadi, vēsta "Super". 

Brunete ir precējusies jau 26 gadus. Viņa nesen publiskoja kolāžu vietnē "Instagram", kur redzama kopā ar vīru, kurš ir trīs gadus vecāks par viņu. Pirmais attēls ticis uzņemts pirms 27 gadiem, kad abi vēl tikai sāka satikties, otrais - 2020. gadā, kad viņi jau kļuvuši par vecvecākiem. Sekotājiem šķiet, ka Devi joprojām izskatās tā, it kā viņai nebūtu vairāk par 20.

Kad skaistule atrodas blakus vīram, viņu bieži mēdz netīšām nodēvēt par viņa meitu. Kad Devi ir kopā ar savu 24 gadus veco dēlu, daudzi cilvēki domā, ka viņi ir pāris,.

Devi ir atklājusi vairākus savas jaunības noslēpumus. Pirmkārt, jau skolas gados viņas dzīvē ienāca sports, ko viņa joprojām turpina piekopt. Skriešana, basketbols, aerobika, zumba - Devi neaprobežojas tikai ar fiziskiem vingrinājumiem. Devi arī dod priekšroku veselīgam uzturam un vienmēr cenšas saglabāt pozitīvu attieksmi pret dzīvi. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu