Apbalvota fotogrāfija, kurā pingvīnu atraitņi viens otra apskāvienos Austrālijā bauda naksnīgo pilsētu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Fotogrāfija, kurā divi pingvīnu atraitņi "stundām ilgi vēro dejojošās gaismas" nu apbalvota kā viena no labākajām 2020. gada Okeanogrāfijas izdevuma fotogrāfijām, vēstī raidsabiedrība BBC.

Fotogrāfiju autors ir Tobiass Baumgartners.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka aprīlī austrāliešu fotogrāfs dalījās ar šo sirsnīgo kadru, kurā redzami divi pingvīni, kuri ir atraitņi. Viens otra apskāvienos viņi bauda Melburnas skaisto skatu.  

"Tādos laikos, kā šis, tie, kuri var būt ar saviem vismīļākajiem, ir patiesi veiksminieki. Es šo mirkli iemūžināju apmēram pirms gada. Šie divi pasakainie pingvīni, kuri uzrāpās uz klints, no kura paveras skats uz Melburnas horizontu, stundām ilgi stāvēja, pļāpāja un vēroja okeāna dzirkstošās gaismas. Kāds brīvprātīgais man pastāstīja, ka baltā ir vecāka gadagājuma kundze, kura ir pazaudējusi partneri, un, acīmredzot, tāpat arī kreisajā pusē esošais jaunākais vīrietis.

Kopš tā laika viņi regulāri satiekas, mierinot viens otru un stundām ilgi stāvot kopā, vēro tuvējās pilsētas dejojošās gaismas.

Pagāja trīs pilnas naktis, līdz es varēju iegūt šo attēlu. Ar visu to, ka nevarējām atļauties izmantot gaismas, un maziem pingvīniem, kas nepārtraukti pārvietojas, berzē pleznas viens gar otru, kā arī viens otru tīra, īsto brīdi noķert bija grūti, taču man paveicās. Es ceru, ka jums šis mirklis patiks tikpat daudz, kā man," fotogrāfiju komentēja tās fotogrāfs.

"Tas, kā šie abi mīlas putni rūpējās viens par otru, izcēlās no visas kolonijas. Kamēr pārējie pingvīni gulēja vai skraidīja apkārt, šie divi vienkārši stāvēja un baudīja katru sekundi, kas viņiem lemta kopā. Ar pleznām viņi turējās cieši kopā un runāja par dažādām pingvīnu lietām. Sāpes viņus ir apvienojušas. Es domāju, ka dažreiz mīlestību atrod, kad vismazāk to gaida. Patiesi kādu mīlēt ir privilēģija, taču ja jūs mīl pretī - tā ir paradīze," fotogrāfs turpināja.

Šīs bildes izpelnījušās daudz cilvēku atzinību, ar "patīk" tā atzīmēta vairāk kā 24 000 reižu. Šie uzņēmumi un fotogrāfa stāstījums patiesi aizkustinājuši cilvēkus, kuri nekautrējas ar savām emocijām dalīties komentāros. 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu