Nav Porziņģis, ir problēma - "Mavericks" jauno sezonu sāk ar zaudējumu Fīniksā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Dončičs
Luka Dončičs Foto: AFP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Dalasas "Mavericks" sezonas atklāšanas spēlē viesos piedzīvoja zaudējumu pret Fīniksas "Suns".

"Mavericks" izbraukumā ar rezultātu 102:106 (22:23, 23:30, 26:24, 31:29) piekāpās Fīniksas "Suns" basketbolistiem.

Dalasas basketbolistiem spēles izskaņā bija iespēja pacīnīties par rezultāta izlīdzināšanu, bet septiņas sekundes līdz mača beigām fīniksieši pie trīs punktu pārsvara netrāpīja metienu, bet "Mavericks" spēlētāji nespēja tikt pie atlēkušās bumbas un bija nepieciešams sist piezīmi pretinieku spēlētājam.

Uz soda metienu līnijas stājās Devins Bukers, trāpot vienu no diviem sodiņiem un palielinot "Suns" pārsvaru līdz četriem punktiem. Otrā laukuma galā pēc Dončiča piespēles, būdams pilnībā brīvs, stūra tālmetienu nespēja realizēt Džošs Ričardsons un spēle bija galā.

Kristaps Porziņģis joprojām turpina atkopties no meniska savainojuma, kā rezultātā latvietis savai komandai sezonas atklāšanas spēlē nevarēja palīdzēt.

Rezultatīvākais "Mavericks" rindās šajā spēlē bija Luka Dončičs, kurš laukumā pavadītajās 35 minūtēs un 57 sekundēs izcēlās ar 32 punktiem (11/20 2p., 0/6 3p., 10/12 1p.). Slovēņa kontā arī piecas rezultatīvas piespēles un astoņas bumbas zem groziem.

Uzvarētāju rindās ar 22 punktiem rezultatīvākais bija Devins Bukers, bet 18 punktus pievienoja Mikals Bridžess. "Suns" starpsezonas skaļākais papildinājums Kriss Pols šajā mačā atzīmējās ar astoņiem punktiem, četrām bumbām zem groziem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

"Mavericks" nākamo spēli aizvadīs naktī uz 26. decembri, plkst. 3 naktī pēc Latvijas laika tiekoties ar Losandželosas "Lakers". Arī šajā spēlē dalasiešiem nepalīdzēs Porziņģis. Paredzams, ka latvietis laukumā varēs atgriezties aptuveni janvāra vidū.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu