Video Divi iereibuši Covid-19 noliedzēji veikala apmeklētājiem rauj nost sejas aizsargmaskas (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānšāviņš no "Degpunktā" video

Divi iereibuši vīrieši, kurus neapmierina Covid-19 situācija valstī, uzbrukuši kāda veikala apmeklētājiem un rāvuši tiem nost sejas maskas. Vēlāk vīrieši arī mēģinājuši fiziski izrēķināties ar apsargiem, vēstī radījumā "Degpunktā".

Pie pašvaldības policijas iecirkņa ap sešiem vakarā piebraucis auto ar kādu satrauktu iedzīvotāju. Viņš lūdzis policijas palīdzību, jo vienā pilsētiņas centra veikalā norisinās konflikts.

Reģionālās pašvaldības policijas priekšnieks Mārtiņš Bomiņš stāsta, ka veikals atradās samērā netālu no policijas darbiniekiem, tāpēc policistiem izdevies uz turieni ātri nokļūt. Vairāki jaunieši alkohola reibumā konfliktējuši ar apsargu un bija pārņemti ar Covid-19 neeksistēšanu, nelietoja sejas aizsargmaskas, kā rezultātā veikala darbinieki iereibušos jauniešus atteicās apkalpot.

Jaunieši nebija mierā ar faktu, ka netiek apkalpoti, tāpēc konflikts turpinājās, līdz policijas ierašanās brīdim. Veikala darbinieki atklāja, ka abi vīrieši aizskāruši arī citus apmeklētājus, raujot nost tiem sejas aizsargmaskas un uzvedoties neadekvāti.

Policija, uzklausot aculiecinieku versijas un abu vīriešu liecības, nolēma, ka ka vienam no vīriešiem būs jādodas līdzi uz policijas iecirkni. Ar šo faktu nebija apmierināts otrs vīrietis, kā rezultātā, ne bez cīņas, abi vīrieši saslēgti roku dzelžos un aizvesti uz policijas iecirkni, kurā abus vīriešus jau pazīst. Vienam vīrietim organismā konstatēja 2,37 promiles alkohola, bet otram tika konstatētas 3,2 promiles. 

Tika pārbaudīta katra jaunieša atbildības pakāpe un viņi tiks saukti pie likumā paredzētās atbildības gan par Covid-19 ierobežojumu pārkāpumiem, gan saistībā ar huligāniskām darbībām un traucēšanu policistiem viņus aizturēt.

Policijas priekšnieks min, ka abi vīriešu ir policijas "patstāvīgie klienti".

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu