Cilvēki sociālajos tīklos uzjautrinās par "TV3 Ziņu" misēkli raidījuma laikā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: скриншот

Par pašmāju hitu kļuvusi daudzu iecienītā raidījuma "TV3 Ziņas" pārrakstīšanās kļūda. Slīdošajā lentē, kurā vēstīts par dienas jaunumiem, teikts, ka "Krievijā laulātam pārim piespriež ilgus cietumsodus par spiegšanu Latvijas labā".

"Dari ko darīdams, bet nespiedz Latvijas labā," raksta mikroblogošanas vietnes lietotāja Inese. 

Citi soctīklu lietotāji iesmej, ka, lūk, cik bēdīgi var beigties spiegšana. "Pareizi! "Sarauj Latvija" jāskandē drošā balsī, nevis jāspiedz," spriež cilvēki.

Runa ir par nesenu tiesas spriedumu Krievijā, saskaņā ar kuru kādam laulātam pārim no Kaļiņingradas piespriesti bargi cietumsodi, atzīstot viņus par vainīgiem valsts nodevībā, atklājot slepenu informāciju Latvijas specdienestiem.

Apsūdzēto advokāts Mihails Bajevs pastāstījis portālam "MBH media", ka Krievijas valdības finansētā Aleksandra  Gorčakova vārdā nosauktā publiskās diplomātijas atbalsta fonda ekspertei Antoņinai Ziminai Kaļiņingradas apgabala tiesa piespriedusi 13 gadu ieslodzījumu vispārēja režīma kolonijā, bet viņas vīram Konstantīnan Antoņecam - 12 gadu sešu mēnešu ieslodzījumu stingra režīma kolonijā.

Katram no viņiem piespriests arī 100 000 rubļu (1091 eiro) naudassods. Advokāts norādījis, ka spriedumu paredzēts pārsūdzēt. Ne Zimina, ne Antoņecs savu vainu neatzīst.

Tiesas prāva notikusi aiz slēgtām durvīm.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu