Pirmajos Ziemassvētkos Latvijā pieķerti 16 dzērājšoferi un četri narkotikas lietojuši autovadītāji

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ceļu policijas auto. Ilustratīvs attēls.
Ceļu policijas auto. Ilustratīvs attēls. Foto: LETA

Aizvadītajā diennaktī, kad tika svinēti Pirmie Ziemassvētki, uz Latvijas ceļiem aizturēti 16 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un četri, kuri transportlīdzekli vadīja, būdami lietojuši narkotiskās vielas, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā pieķerti četri dzērājšoferi un četri narkotikas lietojuši autovadītāji, Zemgales reģionā apturēti pieci dzērājšoferi, Latgales un Vidzemes reģionos reģistrēti katrā trīs autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, bet Kurzemē par šāda pārkāpuma izdarīšanu noformēts viens protokols.

Piektdien uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 88 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet desmit - par agresīvu braukšanu. Pieci agresīvie braucēji apturēti Rīgas reģionā, trīs - Vidzemē, bet divi - Zemgalē.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 301 protokolu, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu