Rīgā uz ielām un tiltiem strādā visas ziemas tehnikas vienības

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Turpinoties ziemotajiem laika apstākļiem, Rīgā uz ielām un tiltiem strādā visas ziemas tehnikas vienības, veicot nepieciešamos sniega tīrīšanas un kaisīšanas darbus, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Satiksmes departamentā.

Rīgas ielās nepārtraukti strādā 34 ielu brauktuvju tīrāmās un kaisāmās mašīnas, kā arī 16 kompleksās ietvju tīrāmās un kaisāmās mašīnas.

Satiksmes departamenta šādos laika apstākļos aicina visus ceļu satiksmes dalībniekus būt īpaši uzmanīgiem. Tāpat transportlīdzekļu vadītāji tiek aicināti ieturēt lielāku distanci līdz priekšā braucošajam transportlīdzeklim, neveikt straujus manevrus, kā arī izvēlieties braukšanas apstākļiem un ielu seguma stāvoklim atbilstošu ātrumu.

Tikmēr valstī kopumā braukšanas apstākļi, salīdzinot ar rītu, ir uzlabojušies. Valsts SIA "Latvijas valsts ceļi" operatīvie dati liecina, ka agrā pēcpusdienā sniega un apledojuma dēļ braukšana pa valsts galvenajiem ceļiem ir apgrūtināta Vidzemē un Latgales ziemeļu daļā.

Par slideniem valsts autoceļu posmiem ikviens tiek aicināts informēt LVC, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 8000 5555.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu