Saulkrastos veidos Vidzemes jūrmalas vidusskolu, apvienojot esošās vidusskolas (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Skola. Ilustratīvs foto.
Skola. Ilustratīvs foto. Foto: Unsplash

Saulkrastos veidos Vidzemes jūrmalas vidusskolu, apvienojot Saulkrastu un Zvejniekciema vidusskolu, šonedēļ nolēma Saulkrastu novada domes deputāti.

Saulkrastu izglītības darba speciāliste Ramona Urtāne prezentācijā domes deputātiem norādīja, ka abu vidusskolu apvienošanas mērķis ir nodrošināt kvalitatīvu, laikmetīgu un konkurētspējīgu izglītību Saulkrastos.

Vidzemes jūrmalas vidusskola savu darbu sāks nākamajā mācību gadā. Vidusskolu apvienošanas rezultātā tiks racionāli un efektīvi izmantoti finanšu līdzekļi un mācību vide. Tāpat plānots paplašināt izglītības programmu piedāvājumu, kā arī nodrošināt atbalsta personāla pieejamību. Apvienojot vidusskolas tiks nodrošināta pedagogu pedagoģiskās meistarības izaugsme, savstarpēji apgūstot skolu labo pieredzi un tradīcijas.

Urtāne norādīja, ka Saulkrastu novada dome kopā ar nozares ekspertiem vairāk nekā pusgadu ir strādājusi pie vienotas vidusskolas izveides, lai radītu kvalitatīvu, laikmetīgu un konkurētspējīgu izglītību, kas piesaistītu arvien jaunas ģimenes.

Patlaban Saulkrastu novadā ir deklarēti 926 skolas vecuma bērni.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu