Jēkabpilī par 88 778 eiro uzstāda jaunas skeitparka konstrukcijas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Līdz gada beigām plānots uzstādīt jaunas konstrukcijas un rampas Jēkabpils skeitparkā, kas izmaksās 88 778 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, aģentūru LETA informēja pilsētas pašvaldībā.

Skeitparkā norit noslēdzošie darbi, lai aktīvās atpūtas zona tiktu iekārtota pilnībā. Tiek uzstādītas speciāli izgatavotas, kvalitātes un drošības prasībām atbilstošas konstrukcijas un rampas, kas paredzētas dažādām grūtības pakāpēm. Laukums tiks arī aprīkots ar drošības barjerām un soliņu.

Saskaņā ar noslēgto līgumu, skeitparka konstrukciju izgatavošanu, piegādi un uzstādīšanu veic uzņēmums SIA "MK Dizains". Plānots, ka konstrukciju uzstādīšana tiks pabeigta vēl šogad.

Darbu kopējās izmaksas ir 88 778 eiro.

Pašvaldība aicina būt pacietīgiem, izturēties atbildīgi un neizmantot uzstādītās konstrukcijas, kamēr tās nav nodotas ekspluatācijā. Tāpat, lietojot aktīvās atpūtas zonu, jāievēro laukumu lietošanas noteikumi un jābūt piesardzīgiem. Izmantojot aktīvās atpūtas zonu, jālieto individuālie aizsardzības līdzekļi - ķivere, roku aizsargi, ceļgalu aizsargi utml. Nedrīkst apdraudēt citu laukuma lietotāju drošību. Vietvara arī aicina izmest atkritumus tiem paredzētajos konteineros.

"Firmas.lv" dati liecina, ka "MK Dizains" vietējā uzņēmuma apgrozījums pērn bijis 1,43 miljoni eiro, bet peļņa 61 501 eiro. Mēbeļu ražotāja īpašnieks ir Viktors Semjonovs.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu