Trešdienas horoskops: 30. decembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 30. decembrim. 

AUNS Mēness Vēzī akcentēs ģimenes dzīves norises, ar jaunāko paaudzi saistīto. Tu vairāk uzmanības veltīsi mājas solim, attiecībām ar otro pusīti. Taču tas nekādi nenozīmē, ka darbu pilnībā atstāsi novārtā.

VĒRSIS Svarīgāks brīdis Vēršiem, kuriem ir savs bizness, kuri nodarbojas ar celtniecību, mājsaimniecības preču tirdzniecību. Lietišķās pārrunas labāk organizēt dienas pirmajā pusē.

DVĪŅI Nepārdzīvo, ja tavi enerģijas krājumi iet uz beigām, tu jūties saguris, vēlies vairāk laika, pavadīt atpūšoties. Ne jau visu laiku spēj traukties pa dzīvi vēja spārniem. Apzinies, ka jau rīt jutīsies labāk!

VĒZIS Sadarbības partneru, kolēģu dotie solījumi diemžēl var neattaisnoties, tāpēc vēlamāk paļauties tikai uz saviem spēkiem! Šī varētu būt aizraujoša diena Vēžiem, kuri saistīti ar medicīnu, psiholoģiju.

LAUVA Būsi nopietns, nemainīgs savā nostājā. Tiekoties ar jauniem sadarbības partneriem, radīsi par sevi nopietna, atbildīga un uzticama profesionāļa iespaidu. Mājas dzīvē iespējamas patīkamas pārmaiņas.

JAUNAVA Labprāt gremdēsies pagātnes norisēs, atsauksi atmiņā spilgtākos notikumus. Taču pielūko, lai domīgais noskaņojums nesāk ietekmēt tava veikuma kvalitāti. Esi piesardzīgāks visu veidu aprēķinos!

SVARI Nenovērsies uz blakuslietām, jo tā ātri pazaudēsi saikni ar patiesi svarīgo. Šobrīd liela nozīme būs tam, vai spēsi pārvarēt slinkumu, nedrošības sajūtu, vajadzības gadījumā uzņemsies līdera lomu.

SKORPIONS Pareizāk šobrīd būtu nedaudz vairāk pielāgoties līdzgaitniekiem, izrādīt izteiktāku pretimnākšanu, sapratni. Arī mājas dzīvē no tevis prasītos maigāka nostāja pret tuviniekiem.

STRĒLNIEKS Var nedaudz mainīties attieksme pret kādu no tuvākajiem kolēģiem. Šķietami labi pazīstamais līdzgaitnieks var pārsteigt ar savu rīcību, sagādāt zināmu vilšanos. Esi saprotošs, mēs katrs reiz kļūdāmies.

MEŽĀZIS Sarežģījumus var sagādāt pārmērīgi spītīgā, konservatīvā nostāja. Ja pratīsi izrādīt elastīgāku attieksmi pret notiekošo, mazināsi spriedzi attiecībās ar apkārtējiem un vairosi savas panākumu iespējas!

ŪDENSVĪRS Lai gan spēsi viegli iejusties praktiski jebkurā sabiedrībā, vislabprātāk šobrīd darbosies vienatnē. Iespējams, radīsies jaunas idejas, kā veicināt komfortu, labsajūtu savā mājoklī.

ZIVIS Savās domās atradīsies pavisam tālu no ierastajām rūpēm, nebūšanām. Tu enerģiski apcerēsi nākotni, kaldināsi jaunus plānus. Visticamāk, ka daudz veiksmīgāks izrādīsies darbs vienatnē.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu