VIDEO ⟩ Dalasas "Mavericks" viesos jau puslaikā neatstāj nekādas cerības rietumu "smagsvariem"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Dončičs
Luka Dončičs Foto: AP/ Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Dalasas "Mavericks" aizvadītajā naktī pārliecinoši uzveica Losandželosas "Clippers" basketbolistus.

Viena no Rietumu grupas favorītēm Losandželosas "Clippers" savā laukumā cieta sagrāvi pret Dalasas "Mavericks" - 73:124 (13:36, 14:41, 30:27, 16:20).

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 24 punktiem bija Luka Dončičs, kuram arī deviņas atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles. 21 punktu guva Džošs Ričardsons, 18 punktus un piecas atlēkušās bumbas - Tims Hārdevejs juniors.

Mājinieku rindās tikai trīs basketbolisti tika līdz desmit gūtajiem punktiem rezultatīvākajam ar 15 gūtajiem punktiem esot Polam Džordžam. 13 punkti un deviņas atlēkušās bumbas Serža Ibakas kontā.

Jāatzīmē, ka savainojuma dēļ "Clippers" rindās laukumā nedevās Kavai Lenards, kurš iepriekšējā mačā saņēma netīšu sitienu ar elkoni no komandas biedra Ibakas

Porziņģis šajā mačā nepiedalījās, jo turpina atkopties no meniska savainojuma

Dalasas vienībai šī bija pirmā uzvara trīs mačos, savukārt "Clippers" cieta pirmo zaudējumu tikpat spēlēs.

"Mavericks" nākamo maču aizvadīs naktī uz ceturtdienu, savā laukumā uzņemot Šarlotas "Hornets". Spēles sākums plkst. 3:30 pēc Latvijas laika.

Video: "Mavericks" - "Clippers" spēles spilgtākie momenti

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu