Madara Repše atklāti par savu slimību: Es negribu, ka mani žēlo

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Madara Repše
Madara Repše Foto: publicitātes

Ekspolitiķa Eināra Repšes meita, fotogrāfe Madara Repše, viesojoties 360TV raidījumā "Pasaki to skaļi", atklāja privātas detaļas par savu slimību. 

“Man ir 12 diagnozes. Nu kā var pateikt – no augšas līdz apakšai cilvēka galvenais gremošanas trakts nestrādā. Pataloģijas dēļ tas acīmredzot beidza attīstīties ap 15 gadiem, kad viss organismā sastājās tā kā sastājās. Un tad sāka parādīties veselības problēmas, tikai neviens to, protams, nezināja. Es arī nevienam neteicu – cīnījos, ņēmos,” raidījumā sacīja Repše.

Madara jau ilgstoši saskaras ar veselības problēmām, taču viņa ir apņēmības pilna nepadoties un cīnīties: “Man negribas ar tādām lietām uzbāzties un man nepatīk, ka mani žēlo.

Un es arī negribu, ka mani žēlo.

Es esmu pieradusi pa dzīvi cīnīties viena. Es ļoti bieži arī pat mammai divas nedēļas neatbildēju pilnīgi nemaz. Man šķiet, ka tas cilvēkam pašam jāizcīna. Un tad var atkal kaut kā tālāk... ” apņēmības pilna raidījumā sacīja Madara.

Vaicāta, vai sieviete ir iemācījusies sadzīvot ar savu veselības stāvokli, viņa atklāti sacīja: “Jā un nē. Iemācīties var, bet sadzīvot? Nu ja, grūti!”

Tāpat viņa asarām acīs vērsās pie visiem cilvēkiem, kuri nav palikuši vienaldzīgi un atbalstījuši Madaru šajā smagajā cīņā par veselību, sakot paldies ik katram, kurš ziedojis un palīdzējis samaksāt par operāciju.

Ārsti lēmuši, ka nākamai operācijai jānotiek jau janvārī un Madara atklāti saka - tai līdzekļus iecerējusi nopelnīt pati, pārdodot fotogrāfijas. “Otrreiz es nelūgtu sev ziedot. Man gribas pašai paspēt un izdarīt, nopelnīt ar savu darbu,” tā Repše, piebilstot, ka viņas darbus iespējams iegādāties internetā, sazinoties ar viņu personīgi.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu