Bērnudārza direktore ASV atrod papildus darbu, lai saviem audzēkņiem nopirktu dāvanas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Artem Maltsev/Unsplash

Linhērstsas Baptistu draudzes bērnudārza vadītāja Renē Diksone ir nonākusi mediju redzeslokā ar patiesi pašaizliedzīgu rīcību - sieviete ir uzņēmusies papildus darbu kā šofere, lai par iegūtajiem līdzekļiem iegādātos mācību iestādes audzēkņiem Ziemassvētku dāvanas, vēsta portāls "People".

Diksone nāk no Indianas štata ASV - viņa medijiem paskaidrojusi, ka lēmumu iegūt līdzekļus bērnudārza audzēkņiem pieņēmusi tādēļ, ka zinājusi, cik smags šis laiks ir daudzām ģimenēm, vēsta "The Washington Post".

"Daudzām mūsu komūnas ģimenēm šogad nav naudas, lai saņemtu Ziemassvētku dāvanas. Daudzi vecāki ir zaudējuši darbu, citiem ir samazinātas algas," stāstījusi 47 gadus vecā bērnudārza direktore. 

Renē Diksone ir nolēmusi pārņemt lietas savās rokās un iegūt otru darbu, strādājot par šoferi - par iegūtajiem līdzekļiem sieviete ir apdāvinājusi visus 50 sava bērnudārza audzēkņus, kā arī viņu brāļus un māsas. Sieviete bērniem ir nodrošinājusi mazas dāvaniņas un ziemas apģērbus.

Diksone atklāj, ka papildus darbam velta sešas stundas darba dienās un svētdienās, kā arī 12 stundas sestdienās.

"Es nevaru atpūsties. Esmu šiem bērniem vajadzīga," minējusi Diksone.

Sieviete atklāj, ka arī viņai šis laiks nav bijis viegls - viņa pandēmijas laikā ir zaudējusi trīs savas ģimenes locekļus, kas atstājuši šo pasauli Covid-19 saslimšanas dēļ.

"Šogad bērniem ir netaisnīgi atņemts tik daudz. Lai arī mēs neatrodamies labākajā rajonā, ticu, ka varam darīt labāko, kas ir mūsu spēkos," stāstījusi Renē, piebilstot, ka viņu atbalsta arī citi komūnas locekļi, ziedojot naudu, dāvanas vai sniedzot praktiska rakstura palīdzību.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu