"Man šeit pieder viss." Nurmagomedovam reiz naudu piedzinis 10 gadus vecs zēns (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: EPA/Scanpix

Habiba Nurmagomedova stāsti par dzimto Dagestānu allaž ir neparasti. Sarunā ar "YouTube" kanālu "Anatomy of a Fighter" cīkstonis atcerējās gadījumu, kad viņam naudu pieprasījis kāds pavisam jauns zēns.

Gadu gaitā Nurmagomedovs ir stāstījis par dažāda rakstura atgadījumiem no viņa dzimtās vietas. Cīkstonis ir runājis par skarbajiem apstākļiem bērnībā, par cīnītāju kultūru viņa dzimtajā pilsētā, kā arī citiem tematiem.

Šoreiz gan dagestānietis dalījies ar mazliet kuriozāku stāstu: "Reiz Dagestānā pie manis pienāca kāds zēns. Bērns. Un viņš man saka: "Habib, man šeit pieder viss, tev man ir jāmaksā." Prasīju, kas tad viņam īsti pieder? Autostāvvieta?"

Cīkstonis atcerējās, ka zēns bijis pavisam jauns. Viņam bijuši aptuveni 10 gadi, bet jau tik agrā vecumā uz puiša galvas bijušas manāmas daudzu kautiņu pēdas.

"Ausis viņam bija sasistas. Izskatījās, ka puisis cīnās jau gadus 20 vismaz," stāstīja Nurmagomedovs, kurš esot sācis smieties par zēna prasību. "Viņš teica: "Tu noliki šeit mašīnu. Tātad - maksā!""

Cena gan pēc Nurmagomedova domām bijusi pārāk augsta, tomēr zēns atklājis arī iemeslu, kāpēc par stāvvietu jāmaksā tik daudz.

"Viņš teica, ka stāvvieta maksā 10 dolārus. Atbildēju: "Dārgi gan tev. Nevari "nomest" līdz sešiem dolāriem? 10 tev būs par daudz." Uz ko puisis atbildēja: "Mana mamma ir slima. Samaksā man!" Es piekritu. Lūk, tā ir Dagestāna, brāl. Dagestānas dzīvesveids," sacīja slavenais cīkstonis.

Nurmagomedovs šobrīd ir noslēdzis sportista gaitas ar perfektu MMA bilanci - 29 uzvaras un nulle zaudējumi. Tomēr MMA sporta fani un eksperti neizslēdz iespēju, ka dagestānietis varētu atgriezties arī, lai izcīnītu 30. uzvaru.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu