"Viņiem būs jāslēpj Konoru." UFC uzlecošā zvaigzne Čimajevs ir gatavs uzbrukt slavenajam īru cīkstonim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

UFC uzlecošā zvaigzne Hamzats Čimajevs bieži ir veltījis nicinošus izteikumus Konora Makgregora virzienā. Tagad Zviedrijā dzīvojošais cīkstonis atkal ir izteicies, ka gatavojas iekaustīt bēdīgi slaveno īru.

Kopš pasauli pārņēma Covid-19 pandēmija, UFC bieži vien ir taisījuši apjomīgākus sabraukumus savā "Cīņu salā", kas atrodas Abu Dabi. Piemēram, vienā vizītē "Cīņu salā" nedēļas laikā norisinās trīs cīņu šovi.

Arī ilgi gaidītais Konora Makgregora duelis pret Dastinu Porjē nākamā gada 23. janvārī norisināsies uz "Cīņu Salas". Līdzīgi kā citos gadījumos, arī šis duelis būs kulminācija trīs cīņu šovu nedēļai.

Kā jau minēts, Makgregors cīņu aizvadīs 23. janvārī, vēl viens cīņu šovs norisināsies 16. janvārī un tā galvenais duelis būs starp Maksu Holoveju un Kelvinu Kataru. Savukārt 20. janvārī oktagonā dosies par "Habibu 2.0" dēvētais Hamzats Čimajevs, kuram pretim stāsies talantīgais britu cīkstonis Leons Edvardss.

Čimajevs vairākkārt ir norādījies, ka pie iespējas būtu gatavs Makgregoru pārmācīt ar fizisku vardarbību, jo arī viņu aizskāruši īra izteikumi par Habiba Nurmagomedova tautu un dzimto pusi.

Teorētiski, uz "Cīņu salas" Čimajevam šāda iespēja var rasties, jo gan viņš, gan Makgregors atradīsies UFC sagatavotajā "burbulī".

"Ja es viņu satikšu "Cīņu salā", kaut kas pavisam noteikti notiks. Viņiem Konoru ir jāslēpj," izteicies Čimajevs.

Zviedrijā dzīvojošais cīkstonis jau reiz sarunā ar krievu medijiem atklāja, ka pirms dažiem gadiem, kad viņa slava vēl nebija sasniegusi tādus apmērus kā šodien, viņš jau ir mēģinājis tikt klāt pie Makgregora. 

Ņemot vērā, ka viņa cīņas stils ir ļoti līdzīgs Nurmagomedova, Čimajevs esot grasījies "palīdzēt" Makgregora nometnei pirms cīņas pret Habibu. Patiesībā viņa plāni bijuši atšķirīgi.

Kā stāstīja pats Čimajevs, viņš, daudz nedomādams, arī iesēdies lidmašīnā un devies no Zviedrijas uz Īriju. Tur gan iecerētais uzbrukums Makgregoram uzbrukums esot apstādināts jau lidostā.

"Piezemējos Īrijā un gaidīju lidostā. Jau teju uzreiz viņi [apsardze] mani apturēja, bet pēc mirkļa ļāva iet. Kad devos ārā no lidostas, viņi mani apstādināja vēlreiz. Tajā reizē bija puiši formas tērpos, kuri man teica, ka nekur nevaru doties," sacīja cīkstonis.

Čimajevs janvārī aizvadīs savas karjeras devīto cīņu. Līdz šim viņš ir triumfējis visos astoņos savas karjeras profesionālajos MMA dueļos. Cīņu sporta sabiedrību viņš pārsteidza šajā vasarā, kad 10 dienu laikā viņš tika pie divām uzvarām, kas bija vēl nepieredzēts sasniegums.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu