Grobiņas novadā Ziemassvētkos ģimenes konflikta laikā vīrietis ar nazi uzbrucis policistam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nazis. Ilustratīvs attēls.
Nazis. Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Grobiņas novadā ģimenes konflikta laikā kāds vīrietis ar nazi uzbrucis Valsts policijas (VP) darbiniekam, aģentūru LETA informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Ziemassvētkos, 25. decembrī, ap plkst. 19 VP saņemta informācija par to, ka Grobiņas novada Dubeņos kādā īpašumā notiek ģimenes konflikts.

Pēc Šeršņovas teiktā, notikuma vietā ieradās VP amatpersonas un noskaidroja, ka starp vīru un sievu ir izcēlies konflikts. Kaimiņi paspēja brīdināt policistus par to, ka vīrietim ir nazis un viņš ar to draudējis ne tikai sievai, bet arī kaimiņiem.

Policisti devās uz dzīvokli, no kura ārā izskrēja sieviete. Divi no policistiem devās iekšā un ieraudzīja virtuvē pie galda sēžam vīrieti un blakus viņam bija nazis. Viens no policistiem nazi paņēma un nolika drošā attālumā. Tad vīrietis norādīja, ka jau zināja, ka policija atbrauks, paņēma nazi, kuru bija paslēpis, piecēlās kājās un uzbruka policistam, naža asmeni virzot policista galvas virzienā. VP darbinieks atvairīja uzbrukumu un vīrieti atbruņoja, proti, atņemot nazi. Vīrietis tika aizturēts un, veicot pārmeklēšanu, pie viņa tika atrasti vairāki naži, kurus viņš bija paslēpis drēbēs, notikušo atstāsta policijas pārstāve.

VP Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas amatpersonas par notikušo sāka divus kriminālprocesus - par uzbrukumu VP amatpersonai un par konfliktu ar savu sievu - draudiem un miesas bojājumu nodarīšanu. Vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par dažāda veida noziedzīgiem nodarījumiem un ticis sodīts. Patlaban vīrietim ir piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums, sacīja Šeršņova.

VP turpina izmeklēšanu sāktajos kriminālprocesos.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu