Iepriecini ar modi! Apģērbi, kurus dāvināt katrai Zodiaka zīmei Jaunajā gadā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Efetova Anna/Shutterstock.com

Ne tikai Ziemassvētkos var saviem draugiem un radiem dāvināt dāvanas. Arī Jaunajā gadā daudzi mēdz apdāvināties, tāpēc astrologi atvieglo jums dzīvi, pasakot priekšā, kas katrai Zodiaka zīmei vislabāk varētu iet pie sirds, vēsta portāls "InStyle".

Auns

Auns ir radošs, mīl spilgtas krāsas un zina, kā izskatīties vislabāk, īpaši nemēģinot! Viņi viegli savieno klasiku ar avangarda aksesuāriem - prasme viņu asinīs. Dāviniet viņiem ekstravagantus aksesuārus - ļaujiet viņiem izdomāt jaunus stila veidus, mēģinot dāvanu pielietot visam, kas atrodas drēbju skapī.

Vērsis

Vērsis nebaidās no drosmīgām apdrukām un spilgtām krāsām, taču viņi nekad neaizmirst par komfortu. Meklējiet to, kas var izskatīties pietiekami izaicinoši, neiztraucējot Vērša komforta zonu. 

Dvīņi

Dvīņu apdāvināšana ir gandrīz neiespējama: viņi meistarīgi apvieno vīriešu un sieviešu lietas savā garderobē, lieliski jūtas gan papēžos, gan kedās. Izvēlieties kaut ko tik sportisku un izsmalcinātu kā viņi ir. 

Vēzis

Izsmalcinātība - šis vārds vislabāk raksturo Vēžus. Lai nenošautu greizi meklējot dāvanu, turieties pie klasikas. Viegls mētelis vai mazs zelta gredzens ir tas, kas viņiem noteikti patiks.

Lauva

Lauva nepretosies modes pasaules izaicinājumam. Viņu stils ir "viss modernais un jo ātrāk, jo labāk", ar maksimālu izsmalcinātību un individualitāti. Izvēloties dāvanu, atcerieties Lauvas spilgtākās rakstura īpašības. 

Jaunava

Jaunavām patīk ja dāvanai ir kāda pievienotā vērtība - stāsts, atmiņa vai kas cits. Kad esat veikalā, vienkārši padomājiet: kas jums asociējas ar Jaunavu? Nopērciet to, ko saka jūsu intuīcija.

Svari

Svaru patiesais talants slēpjas spējā stilizēt pat visnepiemērotākās lietas. Viņi zina, kā izveidot neticamu tēlu, taču, ja paskatītos uz šīm lietām atsevišķi, jūs pats par to nekad nebūtu iedomājies. Uzdāviniet viņiem kaut ko, lai izceltu viņu talantu.

Skorpions

Skorpioniem nepatīk riskēt un izcelties ar principiem, jo ​​intrigu vērpējiem jebkurā vietā jābūt "savējiem". Uzdāviniet viņiem kaut ko pavisam neitrālu, un viņi būs laimīgi.

Strēlnieks

Strēlnieki zina, cik svarīgi ir palikt intriģējošiem, viņi atsvaidzina savu izskatu ar negaidītām kombinācijām, krāsām, apdrukām vai faktūrām. Apsveiciet viņus ar kaut ko jautru un modernu vienlaikus, viņu smaids būs vislabākā balva jums.

Mežāzis

Mežāži nespēlē pēc noteikumiem, viņi valkā oficiālu uzvalku kopā ar kedām, vakarkleitu ar zābakiem, viņiem nepatīk sekot citu cilvēku norādījumiem. Padomājiet par savu dāvanu un izaiciniet viņu fantāziju.

Ūdensvīrs

Ja jums ir nepieciešams aprakstīt Ūdensvīra stilu ar vienu vārdu, tad tas būs "spilgts". Viņi nekautrējas par savām kļūdām. Dāvanā viņiem piestāvēs viss, kas būs pēc iespējas spilgtāks.

Zivis

Tas, ka viņi neiet līdzi sabiedrības tendencēm, nenozīmē, ka Zivis pārāk daudz nedomā par to, ko valkā. Jā, viņi ir nedaudz bohēmiski, tomēr viņu izskats ir pārdomāts labāk, nekā jūs varat iedomāties. Koncentrējieties uz bohēmiskām idejām, kad domājat par Zivs dāvanu .

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu