"Nets" bez līderiem un Kuruca atzīst "Grizzlies" pārākumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Timotī Luvavu-Kabaro pret Dža Morantu un Jonu Valančūnu
Timotī Luvavu-Kabaro pret Dža Morantu un Jonu Valančūnu Foto: AP/ Scanpix

Rodions Kurucs pirmdien nedevās laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā vienība Bruklinas "Nets" papildlaikā piedzīvoja zaudējumu.

"Nets" mājās ar 111:116 (23:32, 32:22, 30:33, 21:19, 5:10) papildlaikā atzina Memfisas "Grizzlies" pārākumu.

Kurucs bija pieteikts šai spēlei, taču laukumā nedevās. Tāpat nespēlēja arī līderi Kairijs Ērvings un Kevins Durents, kuriem tika dota atpūta, jo Bruklinas vienībai šī bija otrā spēles divu dienu laikā.

"Nets" rindās labu laiku nebūs redzams arī saspēles vadītājs Spensers Dinvidijs, kuram svētdien ceļgalā veiks krustenisko saišu operāciju.

Lai arī "Grizzlies" izcīnīja uzvaru, tās nometnē piedzīvots liels zaudējums, jo pirmā puslaika izskaņā potītes traumu guva pagājušās sezonas labākais debitants Dža Morants. Spēlētājs pēc bloķēta metiena neveiksmīgi piezemējās un vēlāk uz ģērbtuvēm devās ratiņkrēslā.

Vēlāk komanda paziņoja, ka basketbolistam nav kaulu lūzumu, taču potīte ir izmežģīta. Morants šosezon pirmajos divos mačos caurmērā izcēlās ar 36 punktiem.

Kails Andersons "Grizzlies" uzvaru kaldināja ar 28 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām, kamēr par četriem punktiem mazāk guva Dilions Brukss, arī viņam tiekot pie septiņām bumbām zem groziem. "Nets" rezultatīvākais spēlētājs ar 28 punktiem, 11 rezultatīvām piespēlēm un piecām pārtvertām bumbām bija Keriss Leverts, bet vēl 21 punktu un sešas atlēkušās bumbas pievienoja Timotijs Luvavu-Kabaro.

Kad papildlaikā bija palikušas 5,6 sekundes, Džo Heriss ar tālmetienu varēja panākt 114:113 "Nets" labā, taču viņa metiens nebija precīzs. Šo iespēju izmantoja Andersons, kurš spēlei lika punktu ar trim pēc kārtas realizētiem "sodiņiem".

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Līga sezonu sākusi bez skatītāju klātbūtnes arēnās, jo koronavīrusa ierobežojumi aizliedz lielākas publiskas pulcēšanās telpās.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu