Lesteras "City" zaudē svarīgus punktus cīņā par līderpozīciju Anglijas premjerlīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lesteras "City" futbolisti
Lesteras "City" futbolisti Foto: Reuters/ScanPix

Futbola klubs Lesteras "City" pirmdien 16.spēļu kārtas ievadā neizmantoja iespēju turnīra tabulā pietuvoties līdervienībai "Liverpool".

"City" viesos spēlēja neizšķirti 1:1 (0:0) ar Londonas "Crystal Palace".

Uzvaras gadījumā "City" vairs būtu viena punkta attālumā no "Liverpool", kurai gan ir viena spēle rezervē.

Spēles 19.minūtē 11 metru soda sitienu izpildīja Keleči Iheanačo, tomēr futbolists neizmantoja iespēju vadībā izvirzīt viesus. Rezultāts tika atklāts 58.minūtē, kad Vilfrīds Zaha pie soda laukuma saņēma bumbu un drīz vien pats sev izkārtoja labu sitiena pozīciju.

Viesiem izlīdzinājumu izdevās panākt septiņas minūtes līdz pamatlaika beigām. Hārvijs Barness guva spēles otros vārtus un izrāva "City" punktu.

Pēc mača "City" galvenais treneris Brendans Rodžerss atklāja, ka mājinieki aizvadījuši labu maču, bet neizšķirts ir neapmierinošs rezultāts. Viņš nenoliedza, ka "City" spēlētais futbols bijis ātrs un uz pareiziem lēmumiem balstīts, tāpēc savu spēlētāju sniegums vērtējams pozitīvi.

Pirmdien spēle bija paredzēta starp Liverpūles "Everton" un Mančestras "City", taču otrajā no komandām noteikta Covid-19 klātbūtne, kā rezultātā duelis tika atcelts.

Punktus cīņā par labāku pozīciju turnīra tabulā pirmdien zaudēja arī Londonas "Chelsea", kas savā laukumā spēlēja neizšķirti 1:1 (1:0) ar "Aston Villa".

Mača 34.minūtē "Chelsea" komandu vadībā izvirzīja Olivjē Žirū, bet jau otrā puslaika piektajā minūtē 1:1 panāca Anvars El-Gazi, kuram tie bija piektie vārti piecos dueļos.

Otrdien premjerlīgā paredzētas piecas spēles, centrālajā mačā savā starpā tiekoties Mančestras "United" un Vulverhemptonas "Wanderers".

"Liverpool" 15 spēlēs iekrājusi 32 punktus un ieņem pirmo vietu, tālāk ar 29 punktiem seko Lesteras "City" un "Everton" komandas, kamēr četrinieku ar 27 punktiem noslēdz "United". "Aston Villa", "Chelsea", Mančestras "City" un Totenhemas "Hotspur" nopelnījušas pa 26 punktiem.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu