Populāra seriāla aktiera pīšļi 12 gadus slepus glabājušies Starptautiskajā kosmosa stacijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Greg Rakozy/Unsplash

Populārā zinātniskās fantastikas seriāla "Zvaigžņu ceļš" (Star Trek) zvaigznes Džeimsa Dūena pelni slepeni tikuši glabāti SKS kopš 2008. gada, ziņo laikraksts "The Times".

Laikraksts ziņo, ka Dūena dēls Kriss ir lūdzis uzņēmēju Ričardu Garijotu kosmosā nogādāt līdz ar fotogrāfiju ielaminētus aktiera pelnus. Uzņēmējam, kurš 2008. gada oktobrī devās uz SKS kā tūrists, izdevās izplatījumā nogādāt "pelnu fotogrāfiju" un paslēpt to zem Eiropas moduļa "Columbus" iekšējā vāka.

Garijots, baidoties no naudas soda, ir lūdzis aktiera radiniekus nevienam par to nestāstīt.

"Tas tika darīts pilnīgi slepeni. Viņa ģimene priecājās, ka aktiera pīšļi ir tur nokļuvuši, taču bija vīlušies, ka nevarēja par to paziņot publiski," sacījis Ričards un piebildis, ka nu ir pagājis pietiekami daudz laika, lai runātu par notikušo.

Aktiera dēls izteicies, ka kosmoss ir bijusi viena no viņa tēva kaislībām - Dūens visu dzīvi esot sapņojis tur nokļūt izplatījumā.

Doohans kļuva slavens ar Montgomerija Skota (Skotija) lomu seriālā, kā arī "Zvaigžņu ceļa" franšīzes filmām. Aktieris no šī pasaules atvadījās 2005. gadā.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu