Apollo.lv 2020 faili ⟩ Aizvadītā gada "kas par desām" momenti sportā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Darina Mazdjuka pret Grigoriju Čistjakovu
Darina Mazdjuka pret Grigoriju Čistjakovu Foto: twitter.com

2020. gads pavisam noteikti sporta pasaulē nebija spilgtiem mirkļiem Bagātākais, jo ilgu laiku profesionālais sports tika nolikts uz pauzes. Tomēr arī atlikušajā laikā mēs paspējām pieredzēt pietiekami daudz kuriozus un momentus, kas lika uzdot jautājumu - kas par desām?

MMA cirks

Kad cīņu sporta cienītāji dzird burtu kombināciju (MMA), prātā nāk cīņas, kurās viens pret otru cīnās viena dzimuma un svara kategorijas pārstāvji, pieturoties pie konkrētiem noteikumiem. 

Tomēr augustā Taizemē notika cīņu šovs, kura ietvaros tika pieredzētas dažādas anomālijas. Piemēram, divu cīkstoņu duelis pret vienu atlētu, vīrieša un sievietes cīņa, kā arī vieglākās un smagākās svaru kategorijas cīkstoņu tikšanās ringā.

Kazahstānā kultūrists apprec seksa lelli

Kazahstānas kultūrists Jurijs Toločko jau ilgāku laiku savos sociālo tīklu kontos atrādīja attēlus kopā ar savu mīļoto seksa lelli Margo. 2020. gada nogalē abi "mīlnieki" iestūrējuši laulības ostā. Rūgts! Un, lai laimīgi!

Negaidīts viesis futbola laukumā

Salīdzinoši ierasta prakse ir, kad profesionālā sporta spēlēm patraucē kāds putns, suns, vai Sanantonio "Spurs" gadījumā, sikspārnis. Tomēr Anglijas pēc spēka trešās stiprākās futbola līgas spēli pārtrauca kāds pavisam negaidīts viesis...

MMA cīkstones un blogera cīņa

Atgriežoties pie cīņu sporta. "MMA cirks" Taizemē nebija vienīgais atgadījums, kad ringā/oktagonā viens pret otru izgāja dažādu dzimumu un svara kategoriju cīkstoņi. Šajā reizē gan abi nosacījumi īstenojās vienā duelī.

Šeit vien atliek citēt pieredzējušo MMA tiesnesi Marku Godardu, kurš savā "Twitter" kontā rakstīja: "Ar šo mums ir jāsaskaras 2020. gadā. Pret šo mēs cīnāmies laikā, kad negatīvas paralēles [ar cīņu sportu] tiek konstanti vilktas. Personām, kas neseko tam līdzi, šis ir MMA. Apkaunojoši. Pretīgi. Drausmīgi."

Kuriozs vārtu guvums KHL spēlē

Habarovskas "Amur" un Maksavas "Spartak" spēles trešā perioda ievadā ar reti redzētu meistarstiķi izcēlās Dmitrijs Arhipovs, panākot rezultātu 4:1. Viņš zibenīgi reaģēja, kad ripa bija uzkritusi uz vārtiem, veikli to noceļot nost un ieraidot vārtos.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu