Ziemassvētku brīnums! Skolotājs pēc atlaišanas loterijā laimē ceturtdaļmiljonu ASV dolāru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: alisafarov/Shutterstock.com

ASV dzīvojošais Džo Kamps dažu īsā laika posmā zaudēja gan ilggadējo darbu, gan tēvu. Tomēr Ziemassvētku rītā viņa dzīve apgriezās ar kājām gaisā, vēsta portāls "People".

Ziemassvētku rītā Džo devās uz degvielas uzpildes staciju, lai nopirktu loterijas biļeti. Pārsteigums bijis grandiozs - Džo laimēja 250 000 ASV dolāru.

"Ceturtdienas rītā es devos uz veikalu un nopirku nokasāmo biļeti, kā es to parasti daru.
Šoreiz gan es nopirku divas biļetes. Pirmajā es neko nelaimēju, tāpēc mēģināju otro, un es to nokasīju, un pie gāzes sūkņa no šoka nokritu uz ceļiem," sacīja Džo. 

Kamps bija pavadījis 20 gadus pirmsskolas skolotāja amatā, bet septembrī tika atlaists un tā vietā bija jāatrod darbs. Džo sāka strādāt automašīnu tirdzniecības vietā. Neskatoties uz nesenajām grūtībām, viņš teica, ka draugi un ģimene viņam palīdzēja būt stipram.

"Es nesen uzsāku darbu automašīnu tirdzniecības centrā. Es biju skolotājs 20 gadus, pirmsskolas skolotājs, un mani atlaida 6. septembrī. Mēnesi pēc tam mans tētis aizgāja mūžībā.

Visa šī notikumu kombinācija mani sagrāva. Tomēr man ir daudz draugu un ģimene, kas man vienkārši teica, lai es tur turos, turpinu ticēt sev," stāstīja Kamps. 

Būdams tēvs un vectēvs Kamps piebilda, ka viņš plāno atlikt laimestu savai ģimenei, tostarp nodrošināt jaunas mājas un ietaupīt meitas izglītībai.

"Tas, ko es plānoju darīt ar savu laimestu, ir nodrošināt labu nākotni manai meitai. Es gribu uzbūvēt māju, jo vēlos to iekārtot savai ģimenei, mazbērniem. Es gribu, lai mums būtu kaut kas. Man nekad nekas nebija, neviens neko neatstāja mantojumā, un es vairs nevēlos atkārtot savu senču kļūdas," noslēgumā sacīja Džo. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu