VIDEO ⟩ Rīgas centra tunelī laupītāji apzog gados jaunu vīrieti, garāmgājēji palīdzību cietušajam nesadūšojas sniegt (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pirmdien, 28. decembrī, vienā no Rīgas tuneļiem, kas ved uz Vecrīgu, ap pulksten 18 divi laupītāji uzbrukuši kādam jaunam vīrietim. Aculiecinieku notikušajam bijis pulka, taču palīgā cietušajam neviens neesot sadūšojies nākt, vēstī raidījums "Degpunktā".

Tunelī sirojuši divi aizdomīgi vīri treniņtērpos - likumsargu uzmanību piesaistījusi abu aizplīvurotie skati un fakts, ka abi dalījuši vienu cigareti. Maskās un kapucēs ģērbtie stāvi ļaužu pilnajā tunelī negaidīti metušies virsū kādam citam gados jaunam garāmgājējam.

Lai arī sākumā cietušais pat centies izrādīt pretsparu un meties dūru cīņā ar uzbrucējiem, tikai brīdi vēlāk jau citas kameras atklājušas pavisam citu ainu. Cietušais jau gulējis zemē, un abi uzbrucēji to nežēlīgi spārdījuši ar kājām, vēstī raidījums.

Laikā, kamēr ekipāža traukusies uz notikuma vietu, videocentra darbinieki izsekojuši uzbrucēju gaitas un piefiksējuši, ka abi dodas prom ar sabiedrisko transportu. Brīdi vēlāk abi uzbrucēji arī tika aizturēti un uz notikuma vietu tika izsaukta arī Valsts policija, jo, kā izrādījās, abi pastrādājuši laupīšanu, atņemot viedtālruni.

Rezultātā piekautais jauneklis atguvis sev nolaupīto mantu un nogādāts tuvējā slimnīcā papildu pārbaužu veikšanai, savukārt abi uzbrucēji nonākuši Valsts policijas Rīgas Centra iecirknī, kur par notikušo ierosināta lieta.

Starp citu, vismaz vienam no aizturētajiem šis nebija pirmais paveiktais uzbrukums, jo datu pārbaudes laikā noskaidrojies, ka jauneklis par kādu pagātnes veikumu jau izsludināts policijas meklēšanā.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu