"Šādos laikos ir svarīgi dot atpakaļ." Zināms, cik par slaveno dokumentālo seriālu "Pēdējā deja" saņēmis Džordans

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maikls Džordans
Maikls Džordans Foto: AP/ Scanpix

Žurnāls "Forbes" ir aprēķinājuši, kādi bija leģendārā basketbolista ienākumi no viņa dokumentālās filmas "Pēdējā deja" ("Last Dance").

2020. gada pavasaris sporta faniem bija sarežģīts laiks. Covid-19 pandēmijas dēļ visā pasaulē tika atcelti lielāki un mazāki sporta notikumi. Tad Aprīlī kā svaiga gaisa malks sporta cienītājiem sekoja Maikla Džordana "Pēdējā deja".

Dokumentālo filmu sērija ar 10 epizodēm kā fanu tā ekspertu skatījumā guva plašu atzinību. Protams, netrūka arī kritiķu, galvenokārt, citu spēlētāju, kuri šajās epizodēs arī tika attēloti. Tomēr kopumā šo projektu pavisam noteikti var vērtēt kā izdevušos.

Tagad kļuvis zināms, cik tad par šo dokumentālo seriālu saņēmis tās galvenais varonis Maikls Džordans. Tiek lēsts, ka leģendārā basketbolista bankas konts šī seriāla dēļ kļuva par četriem miljoniem ASV dolāru bagātāks.

Ņemot vērā, ka Džordans ir NBA vienības Šarlotas "Hornets", kā arī veiksmīgi iesaistījies citos biznesos, viņa kopējā vērtība pārsniedz vienu miljardu ASV dolāru. Līdz ar to četri miljoni Džordanam, visticamāk, nav ievērības cienīga summa.

Pats basketbolists ir nācis klajā ar paziņojumu, ka visus ienākumus no "Pēdējās dejas" ziedos labdarībai.

"Šādos sarežģītos laikos ir svarīgi apstāties un dot atpakaļ. Esmu lepns paziņot, ka ziedoju ienākumus no "Pēdējās dejas" [organizācijai], kura cīnās, lai pabarotu Amerikas bada cietējus," sacīja Džordans.

Ir apkopoti arī citi skaitļos izmērāmi dati par "Pēdējo deju". Tiek ziņots, ka seriāls izveidots no kopumā 10 tūkstošiem stundu ilga safilmētā materiāla. Seriāla režisors Džeisons Sehirs kopumā seriāla izstrādes nolūkiem intervēja 106 cilvēkus.

Kā jau minēts, "Pēdējai dejai" bija kopumā 10 epizodes un tā atspoguļo vēl neredzētus kadrus no leģendārās 1998. gada NBA sezonas, kad Maikls Džordans izcīnīja savu pēdējo čempiona titulu.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu