Video "Viņam zāģis rokās. Nu neko..." Ķekavā vietējie iedzīvotāji notvēruši velozagli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ķekavā vietējie iedzīvotāji notvēruši kādu velozagli, kurš nakts vidū centies no daudzdzīvokļu ēkas kāpņutelpas nozagt velosipēdu, ziņo raidījumā "Degpunktā".

Vairāki nama iedzīvotāji nakts vidū sadzirdējuši dīvainas skaņas.

Policija ieradusies notika vietā un pamanījusi mājas iedzīvotājus, kuri turējuši kādu vīrieti pie zemes. Veicot informācijas pārbaudi, atklājies, ka šis vīrietis pirms kāda laika mēģināja nozagt velosipēdu, pārzāģējot slēdzeni.

Ziņa par šo notikumu nodota arī Valsts policijai, un vēlāk zaglis ticis saslēgts roku dzelžos. Likumsargi uzklausījuši aculiecinieku stāstus par vēlā vakara pieredzēto. 

"Mēs jau tā kā taisījāmies gulēt. Meita bija savā gultā un pēkšņi sauc: ”Tēti, nāc šurpu!” Es bikses kājās. Izskrienam ārā. Kaimiņš arī. Abi divi mēs reizē izskrējām ārā. Sāku bļaut viņam virsū, ko viņš dara. Zāģis rokās. Nu, neko… Saucām policiju.

Kad pateicu, ka būs policija, sāka kļūt agresīvs. Es viņam uzmetos virsū, izrāvu to zāģi, nezināju jau ko darīt. Kad viņš nelikās mierā, kamēr to policiju saucām, palika agresīvs, tad nogāzu pie zemes un vienkārši turēju. Jūs redzējāt. Turēju viņu pie zemes, lai nekustas," saka kāds daudzdzīvokļu mājas iedzīvotājs

Vīrietis ticis aizturēts un nodots Valsts policijas darbiniekiem, un, tā kā visi pierādījumi bijuši uz vietas, turklāt notikušajam bija aculiecinieki, tad šī lieta saīsinātā procesa kārtībā nodota prokuratūrā. Dažu dienu laikā šī vīrieša vaina bija pierādīta, un paredzams, ka tuvākajā laikā viņš arī tiks notiesāts. 

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu