ASV policists Jaungada naktī palīdz sievietei laist pasaulē bērnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: FAcebook.com/ Agawam Police Department

Masačūsetsas policijas departaments godina vienu no virsniekiem par varonīgo rīcību - vīrietis Vecgada naktī palīdzēja grūtniecei laist pasaulē bērniņu, vēsta "People".

Virsnieks Zaks Hols Jaungada naktī strādāja maiņā un ap plkst. 2:45 reaģēja uz zvanu, kas saistīts ar sievieti, kurai sākušās dzemdības

Pēc ierašanās notikumu vietā Hols veiksmīgi palīdzēja sievietei dzemdēt bērniņu, kuru nosauca par Sofiju.

"Viņš burtiski staroja! Bija patīkamas pārmaiņas - priecīgs zvans ierasto noziedzīgo lietu vietā! Mēs visi lepojamies ar viņu!" rakstīja policijas departaments.

"Es biju tur, lai palīdzētu laist pasaulē jaunu dzīvību, visu laiku cenšoties palīdzēt jaunajiem vecākiem saglabāt mieru. Es jūtos lepns, ka man bija iespēja palīdzēt šai ģimenei un viņu skaistajam jaunajam mazulim," sacīja Hols. 

Kad viņš pirmo reizi ieradās pāra mājās, Hols sacīja, ka viņš nebija pārlieku nervozs, bet drīz vien saprata, ka lietas norit ļoti ātri.

"Tieši tad, kad es redzēju mazuļa tēvu izskrienam ārā no mājas, es sapratu, ka sieviete jebkurā brīdī gatavojas dzemdēt. Es vienkārši ieskrēju mājā, gatavs palīdzēt. Kā policistiem mums īsti nav laika koncentrēties uz nerviem vai emocijām. Mēs vienkārši darām to, kam esam apmācīti," sacīja Hols.

Hols cer, ka šis stāsts pierādīs, ka ne visi policisti ir slikti. "Šajā sabiedrībā ir labi un slikti cilvēki, ar kuriem mēs kā policija mijiedarbojamies katru dienu - tāpat kā ir labi un slikti policisti, ar kuriem sabiedrība mijiedarbojas.

Ir tik patīkami saņemt pozitīvas atsauksmes no sabiedrības. Dienas beigās policisti vēlas tikai palīdzēt padarīt cilvēku dzīves mazliet labākas," nobeigumā sacīja Hols. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu