Pirmdienas horoskops: 4. janvāris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops pirmdienai, 4. janvārim. 

AUNS Būsi gluži kā neviltots darbarūķis, kurš strādās, galvu nepacēlis. Šobrīd sasniegtais var likt labus pamatus tavam karjeras kāpumam. Neļauj sīkām nebūšanām izsist sevi no emocionālā līdzsvara.

VĒRSIS Mēness Jaunavas zīmē ļaus pilnvērtīgāk izpausties tavām organizatora un saimnieka iemaņām. Lielisks brīdis, lai meklētu iespējas uzlabot darba kvalitāti, paaugstinātu profesionālo zināšanu latiņu.

DVĪŅI Nervu sistēma var asāk reaģēt uz ārējiem kairinātājiem. Tieši tāpēc mēģini izvairīties no visu veidu konfliktsituācijām, necenties principiāli visiem pierādīt savu taisnību. Vēlamāk strādāt vienatnē.

VĒZIS Darbā viss ies no rokas. Vari kārtot juridiska un finansiāla rakstura jautājumus. Pārbaudi savu auto, jo tehniskas kļūmes var radīt aizkavēšanos ceļā. Mājās valdīs sapratne un harmonija.

LAUVA Risinot profesionālos jautājumus, centies vairāk ievērot kolektīvās intereses, nevērtē lietas tikai pēc saviem uzskatiem. Attiecībās ar otro pusīti var iezagties nelielas nesaprašanās par naudas lietām.

JAUNAVA Saglabā mieru, nosvērtību, neskatoties uz apkārt esošo steigu un nenoteiktību. Var gadīties, ka uzticams kolēģis negaidīti maina savu sākotnējo nostāju, kas savukārt draudēs izjaukt tavus šā brīža plānus.

SVARI Rīta puse būs daudz ražīgāka, tāpēc nekavējoties ķeries pie darba! Pievakarē, pateicoties nepārtraukta stresa iespaidam, liksies, ka visi darbi par grūtu, un grozies, kā gribi, bet apkārt vienas neveiksmes.

SKORPIONS Lai iekarotu apkārtējo uzticēšanos, sapratni, nāksies krietni vien papūlēties. Panākumus neapšaubāmi iegūs neatlaidīgākie un vienlaikus diplomātiskākie Skorpiona zīmes pārstāvji.

STRĒLNIEKS Pārāk plašas izvēles iespējas var bremzēt tavus darbus, jo nespēsi pieņemt izšķirošus lēmumus. Ieklausies pieredzes bagātāku kolēģu spriedumos, kā arī nesāc apšaubīt uzņemto kursu!

MEŽĀZIS Būsi enerģijas un darba spara pārņemts. Šodien daudz veiksmīgāk sapratīsies ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Kādam Mežāzim var aktualizēties ar nekustamo īpašumu vai mantojumiem saistītas lietas.

ŪDENSVĪRS Vairāk koncentrējies saviem tiešajiem pienākumiem un nemēģini izbrīvēt laiku dažādiem blakus darbiem. Vēlme paveikt vairāk, nekā reāli spēj, nesīs tikai un vienīgi liekas problēmas.

ZIVIS Spēsi saglabāt vēsu prātu, pieņemt pareizus lēmumus arī kritiskās situācijās. Kolēģu vidū atradīsies skauģi, bet būs arī tādi, kuri atbalstīs tavas ieceres, vēloties aktīvi līdzdarboties, jo sēžat tak vienā laivā.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu