Otrdienas horoskops: 5. janvāris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops otrdienai, 5. janvārim. 

AUNS Centies būt nedaudz apdomīgāks izteicienos, runājot ar priekšniecību. Ja ļausi vaļu mirkļa impulsiem, vari iedzīvoties liekās nepatikšanās. Šodien izdošanos sola kolektīvs darbs.

VĒRSIS Prātīgāk būtu nejaukt darbu ar privāto dzīvi. Dienesta romāni šobrīd nekādi nenesīs kārotās sajūtas. Labāk velti laiku zināšanu loka paplašināšanai, savas iekšējās pasaules sakārtošanai.

DVĪŅI Būsi jautrs, dzīvespriecīgs, kas ļaus daudz vienkāršāk tikt galā ar ikdienas rūpēm, gūt saskaņu attiecībās ar apkārtējiem. Esi apdomīgāks apģērba izvēlē, citādi saaukstēšanās ilgi nebūs jāgaida.

VĒZIS Mīļotā cilvēka vēlme viest pārmaiņas jūsu kopdzīvē var izraisīt zināmu neapmierinātību. Taču tu apzināsies, ka sev vēlamo panāksi, saglabājot mieru un no sirds izrunājoties. Darbā viss ritēs savu gaitu.

LAUVA Alksi izbaudīt mākslas pasaules labumus, kā arī padarīt savu apkārtni krāšņāku, sakoptāku. Brīvie Lauvas zīmes pārstāvji izmēģinās laimi iepazīšanās spēlē, būs gatavi parādīt sevi visā krāšņumā.

JAUNAVA Ja arī gadās pieļaut kādu kļūdu, necenties noliegt to. Godīga rīcība tiks novērtēta daudz augstāk nekā pati izmanīgākā attaisnošanās. Mājas dzīvē vēlēsies redzēt saticību un mīļumu.

SVARI Var nākties pielāgoties jauniem apstākļiem. Panākumiem ļoti būtiski uzturēt labas attiecības ar apkārtējiem. Sadarbības partneris diemžēl var lauzt doto solījumu, kā rezultātā nāksies daudz ko pārplānot.

SKORPIONS Ir vērts vairāk ieklausīties pašsajūtā un atturēties no darbiem, kuri prasa lielu fizisko vai garīgo piepūli. Šis brīdis ir piemērots, lai sakārtotu privātajā dzīvē notiekošo, uzlabotu attiecības ar mīļoto.

STRĒLNIEKS Mācēsi uzrunāt, iepatikties apkārtējiem. Ja nepieciešams, nekautrējies organizēt lietišķa rakstura pārrunas, būt nedaudz atraisītāks ar profesionālajiem līdzgaitniekiem.

MEŽĀZIS Vēlmes var nonākt pretrunā ar pašreizējām iespējām. Šobrīd nevajadzētu kārtot materiāla rakstura jautājumus, doties uz valsts iestādēm. Turpretim analītiskie pienākumi nesagādās nekādas problēmas.

ŪDENSVĪRS Mēness atrašanās Svaru zīmē palīdzēs tiem, kuru dzīve saistīta ar radošajām lietām, tirdzniecību, dizainu un noformēšanu. Iespējams, neparastā veidā iegūsi sev jaunus domubiedrus.

ZIVIS Neatlaidīgi virzīsi iesāktās lietas uz priekšu. Sakāpinātā atbildības sajūta neļaus pieņemt paviršus, virspusējus lēmumus. Attiecībās ar otro pusīti būs jūtams neliels saspringums, nesaprašanās.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu