Piektdienas horoskops: 8. janvāris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops piektdienai, 8. janvārim. 

AUNS It visam pieiesi ar lielu entuziasmu, pat fanātismu. Mēness Skorpionā padarīs tevi par maksimālistu, soļosi pa dzīvi ar moto - visu vai neko. Pielūko, lai tava rīcība, domu gājiens nekļūst pārlieku kardināls.

VĒRSIS Varbūt sajutīsi iekšējas pretrunas. No saprāta viedokļa lieliski apzināsies lietas, kuras jāpaveic, taču ar sirdi kārosi ko pavisam citu. Lielākie ieguvēji būs Vērši, kuri pratīs rast zelta vidusceļu!

DVĪŅI Tu kļūsi apdomīgāks, piesardzīgāks, kas ļaus izvairīties no apšaubāmiem darījumiem un tiešo konkurentu izliktajiem slazdiem. Lielisks palīgs ikdienas gaitās būs tavas izcilās analītiskās dotības.

VĒZIS Var pavīdēt jaunas iespējas uzlabot materiālo stāvokli. Tev vienīgi ir jāspēj saskatīt un laicīgi izmantot tās! Šobrīd jutīsi sevī ieplūstam jaunus enerģijas krājumus, vairojamies pašapziņu, kļūsi drosmīgāks.

LAUVA Apvaldi temperamentu, neļauj skauģiem izprovocēt sevi uz konfliktiem. Mēģini visu uzmanību veltīt tiešajiem pienākumiem, ģimenes dzīvei. Sevišķu uzmanību velti jaunākajai paaudzei.

JAUNAVA Tev labpatiks strādāt vienatnē, jo tā ļaus netraucēti koncentrēties darbam, lieki nenovērsīs uzmanību ar blakus lietām. Rodoties vajadzībai, droši vari risināt juridiskus jautājumus.

SVARI Šķēršļi tevi nekādi nebaidīs. Tieši pretēji, saskatot savā priekšā jaunus izaicinājumus, vēlēsies, kā nākas pierādīt, pārbaudīt sevi. Galvenais nekrist pārmērību grāvī un objektīvi novērtēt savas spējas!

SKORPIONS Ja pratīsi uzturēt pacilātu, bezrūpīgu noskaņojumu, arī darbi ritēs uz priekšu daudz raitāk, vieglāk. Saskarsmē ar kolēģiem nevajadzētu aizrauties ar diskusijām par politiku.

STRĒLNIEKS Konkurentu ne visai korektā rīcība var radīt tev sarežģījumus juridiskajā plānā. Sevišķi tas var skart Strēlniekus, kuri nodarbojas ar pārvadājumiem, loģistiku. Galvenais nezaudēt savaldību!

MEŽĀZIS Tevi raksturos pacietība un neatlaidība. Šīs īpašības būs kā radītas, lai tiktu galā ar profesionālajiem izaicinājumiem. Interesanta diena ar zinātnisko pētniecību, medicīnu un farmāciju saistītajiem.

ŪDENSVĪRS Var nākties krietni pacīnīties par savām interesēm, pirms izdosies tās pilnībā īstenot. Šobrīd nevajadzētu sākt apjomīgus projektus, organizēt pārrunas ar ārvalstu sadarbības partneriem.

ZIVIS Panākumi profesionālajās gaitās lielākoties iespējami, pateicoties intuīcijai, iepriekšējai pieredzei. Tu lieliski sapratīsies ar gados jaunākajiem kolēģiem, iegūsi viņu uzticēšanos, morālo atbalstu.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu