"Tā nebūtu līdzīga cīņa..." MMA cīkstonis porgnozē, kā noslēgtos potenciālais revanša duelis starp Makgregoru un Nurmagomedovu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AFP / Scanpix

Kopš Konora Makgregora un Habiba Nurmagomedova pirmā dueļa ir pagājuši jau vairāk nekā divi gadi. Pa šo laiku dagestānietis jau ir paspējis noslēgt karjeru, bet runas par revanša cīņu joprojām nav zaudējušas sparu. Savas domas par potenciālo dueli ir izteicis MMA cīkstonis Dilons Daniss.

Dilons Daniss ir jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis un Konora Makgregora ilggadējs treniņu partneris. Amerikānis cīņas aizvada MMA organizācijas "Bellator" 77 kilogramu divīzijā. Savas profesionālās karjeras laikā Daniss ir aizvadījis divas cīņas, uzvarot tās abas.

Daniss bija iesaistīts arī bēdīgi slavenajā kautiņā pēc Nurmagomedova un Makgregora cīņas. Tieši pakaļ viņam dagestānietis devās pakaļ uzreiz pēc Makgregora uzveikšanas. Vairāk nekā divus gadus vēlāk Daniss uzskata, ka minētais duelis beigtos pavisam citādāk.

Sarunā ar "YouTube" kanālu "Full Send" amerikānis uzsvēra, ka šobrīd Makgregors ir teju neuzvarams: "Lieta ir tāda, ka es domāju, ka tā cīņa nebūtu līdzīga. Es patiesi tā uzskatu. Ja Konors ir pareizi noskaņojies, kā tas ir šobrīd, tā cīņa nebūtu līdzīga."

"Ticiet man, es zinu, ko Konors spēj izdarīt, ja runājam par viņa iemaņām. Habibs ir viendimensionāls cīkstonis. Konors viņu varētu nokautēt šo piecu raundu laikā," atzīmēja Daniss, pastāvīgi uzsverot, ka Makgregora prātam esot jābūt "pareizajā vietā".

Makgregors pēdējo reizi oktagonā izgāja aizvadītā gada janvārī, kad viņš cīņu aizvadīja pēc vairāk nekā 400 dienu pārtraukuma. Toreiz īrs intervijās pirms dueļa vairākkārt uzsvēra, ka šoreiz atšķirībā no cīņas pret Nurmagomedovu, viņš esot pareizi noskaņojies.

Toreiz Makgregors vien 40 sekunžu laikā pārspēja UFC veterānu Donaldu Seroni. Daniss uzskata, šis duelis bija labs piemērs tam, ka pareizi noskaņojies Makgregors ir ļoti bīstams.

"Paskatieties uz viņa pēdējo ciņu, cik viņam labi gāja. Tā bija viņa cīņa. Ar pareizi noskaņotu prātu un nometni, šī cīņa [pret Nurmagomedovu] nebūtu līdzīga. Es būtu gatavs saderēt uz savu dvēseli un visu, kas man pieder, ka otrajā reizē viņš Habibu uzveiktu," sacīja Daniss.

Makgregors ir atklājis, ka vēl Nurmagomedova cīņas nedēļā viņš esot lietojis alkoholu un ballējies, uzsverot, ka cīņai pienācīgi neesot sagatavojis.

Lai gan Nurmagomedovs šobrīd cīkstoņa gaitas ir noslēdzis, vieglā svara divīzijas čempiona josta joprojām atrodas viņa īpašumā. Savukārt Makgregors nākamo dueli aizvadīs 23. janvārī (24. janvārī pēc Latvijas laika), tiekoties ar Dastinu Porjē. Daudzi apskatnieki uzskata, ka šī dueļa uzvarētājs savu nākamo cīņu aizvadīs par čempiona jostu vieglajā svarā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu