Vai tiešām tev to vajag? Pirkumi, kurus daudzi bieži vien nožēlo

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Anthony Tran/Unsplash

Mēs visi esam reiz to piedzīvojuši - preci, kura kārtējās izpārdošanas laikā tā vien "sauc", lai iegādājamies to un tad tik tiešām dzīve sāks "iet uz augšu", taču rezultātā iegūstam tikai zaudētu naudu un mazliet vilšanās. Par to, kādi pirkumi bieži vien var šķist labāka doma, nekā realitāte, vēsta TVNET.

Maizes gatavotājs

Mūsdienu tehnoloģiju un saimniecības preču ražotāji izgatavo preces, kas gan atvieglo ikdienu, gan arī bezjēdzīgi aizņem vietu virtuvē. Maizes gatavotājs ir prece, kas kotējas otrajā kategorijā. Šī ierīce ir paredzēta maizes cepšanai - tajā ir paredzēts iebērt maizei nepieciešamās sastāvdaļas, uzstādīt attiecīgo režīmu un gaidīt, kad aparāts pats uzceps maizi. Izklausās vienkārši, tomēr ilgtermiņā maizi pirkt būs daudz lētāk nekā gādāt visas nepieciešamās izejvielas, turklāt tas neaizņems diži daudz laika. 

Friteris

Frī kartupelīšu un vistas nagetu cienītājiem friteris ir savā ziņā izcila Ziemassvētku dāvana, tomēr ilgtermiņā šī ierīce kļūs par traucēkli virtuvē. Pirmkārt, mūsdienu veikalu plauktos ir pieejamas daudzfunkcionālas ierīces, kas veiks vairākus uzdevumus, tostarp fritēšanu. Otrkārt, fritējamais aparāts ātri apaugs ar grūti nomazgājamiem taukiem un nogulsnēm, un to drīz vien zudīs vēlme izmantot ēdiena pagatavošanai. 

Mājas skrejceļš

Jā - Jaunais gads ir daudziem sākas ar kādu apņemšanos, tostarp solījumiem vairāk nodoties sportiskām aktivitātēm. Lai izpildītu šo solījumu, tiek iegādāts mājas skrejceļš. Tomēr ar laiku šis trenažieris apnīk un uz tā tiek karinātas drēbes. Ņemot vērā skrejceļa cenu un izmēru, nožēla par izšķiesto naudu var izrādīties ļoti sāpīga.

Tā vietā iegādājies sporta zāles abonementu vai, ņemot vērā šā brīža situāciju pasaulē, nododies fiziskajām aktivitātēm svaigā gaisā!

Milzīgs televizors

Televizora iegāde allaž ir bijis atbildīgs solis - iegādājoties šādu preci, ir rūpīgi jāpārdomā, kā tas izskatīsies interjerā, cik ilgi tas kalpos un kā tas ietekmēs acis un redzi. Elektronikas veikalā dažkārt lielummānija var ņemt virsroku un var gadīties nopirkt telpas kvadratūrai neatbilstošu televizoru, kas mazā viesistabā izskatīsies komiski liels un ātri nogurdinās acis. 

Balts, pūkains paklājs

Aplūkojot tīkla "Pinterest" interjeru bildes, tā vien šķiet, ka balts un pūkains paklājs viesistabā izskatīsies ne tikai eleganti, bet arī sniegs komfortu, tomēr realitātē situācija var izvērsties pavisam citāda.

Balti paklāji ir kā magnēti neizmazgājamiem traipiem - uz tiem reizēm izlīst sarkanvīna glāze vai kafija, sakrājas mājdzīvnieku spalvas vai tos izdodas sasmērēt ar čībām vai apaviem.

Pēcāk baltā paklāja sniegbalto krāsu var arī neatgūt. Daudz izdevīgāks būs pelēks vai tumšas krāsas paklājs. 

Kaķu māja

Tiem, kas plāno drīzumā savā ģimenē uzņemt kaķēnu, nereti plānā ir iespaidīgas kaķu mājas vai koka iegāde, tomēr šis priekšmets reti kad iet pie sirds pašiem kaķiem. Liela daļa kaķu izvēlas gulēt uz paklāja vai gultas, bet asināt nagus - uz mēbelēm.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu