VIDEO ⟩ Vieglā svara bokseris Garsija pretinieku nokautē ar brutālu sitienu pa korpusu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Raiens Garsija
Raiens Garsija Foto: AFP / Scanpix

Naktī uz svētdienu Dalasā norisinājās boksa cīņa vieglā svara kategorijā (līdz 61 kilogramam) starp amerikāni Raienu Garsiju un britu Lūku Kembelu. Uzvaru ar septītā raunda nokautu izcīnīja Garsija.

Garsijas un Kembela duelim bija arī pietiekami augsta pievienotā vērtība - Pasaules boksa padomes (WBC) pagaidu čempiona josta vieglajā svarā.

Pirmais pretinieku ar lielisku kreiso "āķi" otrajā raundā pārsteidza tieši Kembels, nosūtot Garsiju nokdaunā. Tomēr 22 gadus vecais amerikānis spēja atgūties un cīņu turpināt.

Un jau septītajā raundā (no 12) cīņai pienāca gals. Bija pagājusi nedaudz vairāk kā puse no septītā raunda, kad Garsija izdarīja spēcīgu un negaidītu kreiso sitienu pa Kembela korpusu, no kā brits vairs nespēja atgūties un cīņa bija galā.

Garsija ar šo panākumu izcīnīja 21 karjeras uzvaru tikpat cīņās. Savukārt Kembelam, kurš 2012. gada Londonas olimpiskajās spēlēs izcīnīja zeltu, šis bija ceturtais zaudējums karjeras 24. profesionālajās cīņās. Kā jau minēts, ar šo uzvaru Garsija tika pie pagaidu WBC čempiona jostas vieglajā svarā.

Boksa eksperti uzskata, ka šis Garsijam bija pirmais reālais karjeras pārbaudījums, jo iepriekšējās cīņās 22 gadus vecajam bokserim bijušas ļoti nevienlīdzīgas. Netrūka kritiķu, kas arī uzskatīja, ka sportists atpazīstamību boksa pasaulē izpelnījies savas sociālo mediju popularitātes dēļ.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu