Bertāns negūst punktus "Himki" uzvarā Vienotajā līgā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dairis Bertāns
Dairis Bertāns Foto: bckhimki.com

Latvijas basketbolists Dairis Bertāns svētdien punktus VTB Vienotās līgas spēlē neguva, kamēr viņa un Jāņa Timmas pārstāvētā Maskavas apgabala "Himki" Krasnodarā izcīnīja uzvaru pār vienu no līgas līdervienībām.

"Lokomotiv-Kubaņ" piekāpās Maskavas apgabala "Himki" komandai ar 91:102 (27:31, 24:23, 23:28, 17:20).

Viesu rindā Bertāns spēlēja piecas minūtes un 20 sekundes, punktus negūstot. Viņš garām raidīja vienīgo tālmetienu, vienu reizi rezultatīvi asistēja, reizi kļūdījās, pa reizei pārkāpa noteikumus un izprovocēja piezīmi pretiniekam, tika pie efektivitātes koeficienta -1 un +/- rādītāja divi.

Timma nebija pieteikumā.

Rezultatīvākais viesu rindās ar 30 punktiem bija Aleksejs Šveds, kuram arī 12 rezultatīvas piespēles, bet 21 punkts un astoņas atlēkušās bumbas Devinam Bukeram. Mājiniekiem nelīdzēja arī 34 Džordana Krauforda gūtie punkti.

"Himki" ar piecām uzvarām desmit spēlēs ieņem septīto vietu, kamēr "Lokomotiv-Kubaņ" komanda ar bilanci 8-4 ir ceturtajā pozīcijā.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā, arī šajā regulārajā turnīrā startē 13 komandas - deviņas no Krievijas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Otro sezonu pēc kārtas turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

2019./2020.gada līgas sezona sezona priekšlaicīgi noslēdzās koronavīrusa radītās pandēmijas dēļ, čempionu nenoskaidrojot. Čempionāta pārtraukšanas brīdī pirmajā vietā bija Maskavas apgabala "Himki", bet otro vietu ieņēma Maskavas CSKA.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu