VIDEO ⟩ Dāvis Bertāns ar rezultatīvu sniegumu latviešu duelī sekmē "Wizards" otro uzvaru pēc kārtas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pie otrā panākuma pēc kārtas tika Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards", kas viesos apspēlēja Rodiona Kuruca Bruklinas "Nets".

"Wizards" izbraukumā ar rezultātu 123:122 pārspēja "Nets", izcīnot otro uzvaru septiņās spēlēs, kamēr pretinieki cieta ceturto zaudējumu septiņos mačos.

Bertāns laukumā pavadīja nepilnu 31 minūti un guva 15 punktus (1p. 1/1, 2p. 1/2, 3p. 4/10), izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un saņēma trīs piezīmes. Tāpat latvietis izcēlās ar labāko +/- rādītāju savā komandā (+16).

Video: Dāvja Bertāna spilgtākie momenti spēlē pret "Nets"

"Wizards" sastāvā Anžejs Pasečņiks nebija pieteikts šai spēlei, savukārt "Nets" pieteikumā Kurucs bija atrodams, taču laukumā viņš nedevās.

Uzvarētāju labā Bredlijs Bīls guva 27 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas, 24 punkti un 10 rezultatīvas piespēles Raselam Vestbrkam, 21 punkts un 14 atlēkušās bumbas Tomasam Braientam, bet 15 punktus guva Rui Hačimura.

"Nets" rindās rezultatīvākais bija Kairijs Ērvings, kurš izcēlās ar 30 punktiem un 10 rezultatīvām piespēlēm, tikmēr Kevins Durants guva 28 punktus, izcīnīja 11 atlēkušās bumbas un veica septiņas rezultatīvas piespēles.

16 punktus pievienoja Džo Heriss, pa 14 iemeta Timotijs Luvavu-Kabaro un Džerets Alens, kura kontā arī 11 atlēkušās bumbas un četri bloķēti metieni.

Pusotru minūti pirms mača beigām rezultāts bija neizšķirts 119:119. Uzvaras grozu guva Braients, kurš trieca bumbu grozā no augšas 14,9 sekundes pirms mača beigu sirēnas.

Paša spēles galotnē "Nets" līderi Ērvings un Durants izpildīja tālmetienus, taču tie bija neprecīzi.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu