Jaunā F-1 sezona, iespējams, nesāksies Melburnā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/ Scanpix

Pirmās formulas (F-1) jaunā sezona Covid-19 dēļ, iespējams, būs jāsāk Bahreinā, nevis Melburnā, kā bija plānots iepriekš.

Jau ziņots, ka nākamā gada F-1 sacensībās piloti aizvadīs 23 sacīkstes, kas līdz šim ir lielākais posmu skaits vienas sezonas laikā. Plānots, ka sezona 21.martā sāksies Austrālijā, bet 5.decembrī noslēgsies Abū Dabī.

Pirmdien portāls "autosport.com" vēsta, ka Covid-19 dēļ Austrālijā, visticamāk, nebūs iespējams sākt jauno F-1 sezonu. To pierāda arī fakts, ka Covid-19 dēļ iepriekš par trim nedēļām tika pārcelts Austrālijas atklātā čempionāta sākums.

Portāls ziņo, ka sacensību rīkotāji apsver iespēju sezonu sākt vēlāk. Viens no variantiem ir sezonu sākt Bahreinā, kur jaunās sezonas provizoriskais kalendārs sacensības paredzēja 28.martā.

Jau pagājušajā sezonā F-1 sacensību rīkotāji vēlējās aizvadīt rekordlielu sacīkšu skaitu - 22 - taču Covid-19 dēļ tika aizvadīti 17 etapi.

Šosezon jau septīto reizi karjerā par F-1 čempionu tika kronēts "Mercedes" pilots Lūiss Hamiltons, viņam atkārtojot leģendārā Mihaela Šūmahera iespēto.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu