Vīrietis piedzeras un alkohola reibumā oficiāli nomaina savu vārdu uz Selīnu Dionu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/ Scanpix

Britu dziedātājas Selīnas Dionas fans kādu vakaru, esot mājās, piedzērās, televīzijā skatoties mūziķes uzstāšanos. Dažas dienas vēlāk Tomass Dods saņēma vēstuli, kurā tika informēts, ka viņa vārds oficiāli nomainīts uz Selīnu Dionu.

30 gadus vecais viesnīcas menedžeris neatceras, kā veicis vārda maiņu. Tomēr vīrietis samaksāja 89 mārciņas par vārda maiņu un pēc tam pasūtīja vēl astoņus sertifikātus, kas to apliecina. Pēc sākotnējā šoka situācija britam šķita smieklīga. 

"Pandēmijas laikā es televizorā skatījos daudzas tiešraides. Es varu tikai domāt, ka noskatījos vienu no Selīnas priekšnesumiem un pēc dažiem dzērieniem man radās "lieliskā ideja"," atzina Tomass, kurš nu dēvējams par Selīnu Dionu. 

Viņš arī atklāja, ka pirmās bailes bija nepieciešamība informēt darba HR nodaļu un mainīt e-pasta adresi. 

"Mamma tajā neredzēja neko smieklīgu. Es paskaidroju, ka varēja būt vēl sliktāk, jo es varēju nomainīt savu vārdu uz Borisu Džonsonu - mums vienkārši paveicās, ka viņam nav tiešraides koncertu. Tagad viņa par to smejas," sacīja vīrietis. 

Viņš arī piebilda, ka mēģinājis dziedāt Dionas dziesmas dušā, tomēr līdz ar vārdu nav mantojis mūziķes talantu. Tai pat laikā brits norādīja, ka netaisās mainīt savu vārdu atpakaļ.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu