VIDEO Pēc divu busiņu sadursmes uz Jelgavas šosejas viens no spēkratiem paliek "uzkāries" uz ceļmalas barjerām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Jelgavas šosejas sākumā, šorīt, ceļmalā stāvēja divi sasisti busiņi, no kuriem viens, bija burtiski "uzkāries" uz ceļmalas barjerām. Negadījumā iesaistītie iztika bez traumām, taču avārijas, kuras minētajā vietā notikušas jau agrāk, diemžēl, bijušas pat letālas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 11 netālu no Rīgas robežas, Vienības gatves un Tīraines ielu krustojumā notikusi visai iespaidīga, divu mikroautobusu sadursme, pēc kuras viens no braucamrīkiem, palicis "karājamies" uz ceļmalas nožogojuma.

Un jāatzīst, šī vieta tik tiešām, ne pirmo reizi nonāk TV ekrānos un arī raidījums "Zebra", jau pirms trīs gadiem, šim krustojumam veltīja sižetu.

Diemžēl, neviens no ieteikumiem, vēl šodien nav ņemts vērā un auto stūrētājiem, šeit ik dienas ir jāspēlē, sava veida krievu rulete.

Savukārt, atgriežoties pie konkrētā negadījuma – ceļu policisti norāda, ka negadījumā neviens nav cietis, abu braucamrīku vadītāji esot skaidrā prātā un nekādi citi pārkāpumi nav konstatēti.

Līdz ar to, zaudējumi, kas radušies šajā krustojumā, nu ir vainīgā transporta līdzekļa vadītāja civiltiesiskās atbildības apdrošinātāju problēma.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu