Dončičs ar "triple-double" atgriež "Mavericks" izslēgšanas spēļu zonā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Dončičs
Luka Dončičs Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien vēl nebija Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēles pieteikumā, viņa pārstāvētajai Dalasas "Mavericks" svinot panākumu Hjūstonā.

Hjūstonas "Rockets" ar Džeimsu Hārdenu ierindā savā laukumā piekāpās Dalasas "Mavericks" bez Kristapa Porziņģa ar 100:113 (21:33, 28:28, 28:23, 23:29).

"Mavericks" ierindā pēc traumas saārstēšanas atkal bija tās uzbrukuma līderis Luka Dončičs, kurš sakrāja "triple-double" - 33 punkti, 16 atlēkušās bumbas un 11 rezultatīvas piespēles -, kā arī astoņreiz kļūdījās.

Video: Dončiča spilgtākās epizodes spēlē pret "Rockets"

Rezultatīva spēle arī Timam Hārdevejam junioram, kurš guva 30 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas. Pa 15 punktiem Džoša Ričardsona un Villija Kolija-Staina, kuram arī septiņas atlēkušās bumbas, kontā.

Mājiniekiem Hārdens izcēlās ar 21 punktu un desmit rezultatīvām piespēlēm. Kristianam Vudam 23 punkti un septiņas atlēkušās bumbas, Erikam Gordonam 20 un Džonam Volam 14 punkti.

Dalasas vienība šosezon septiņās spēlēs svinējusi trīs uzvaras un Rietumu grupā ieņem astoto vietu 15 komandu konkurencē, kamēr "Rockets" ar diviem panākumiem piecos mačos ir desmitie.

Otrdien no latviešu pārstāvētajām komandām Bruklinas "Nets" uzņems Jūtas "Jazz".

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Līga sezonu sākusi bez skatītāju klātbūtnes arēnās, jo koronavīrusa ierobežojumi aizliedz lielākas publiskas pulcēšanās telpās.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu