Atklāts "Latvijas Radio 2" ētera personības Ivonnas Markelovas nāves iemesls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ivonna Markelova
Ivonna Markelova Foto: Latvijas radio

28. decembrī pēkšņi un pāragri, 41 gada vecumā, mūžībā devās "Latvijas Radio 2" moderatore Ivonna Markelova. Nu Ivonnas mamma Ingrīda izdevumam "Kas Jauns?" atklāj informāciju par meitas liktenīgajām dienām.

18. decembrī bijusi ierasta diena, kad Ivonna pārnākusi no darba un ar vīru ieturējusi vakariņas. 

"Pēc tam izgājuši pie mājas paelpot svaigu gaisu. Ivonnīte pēkšņi noteikusi, ka īsti nejūtot kājas, sajutusi šausmīgas galvassāpes. Mediķi ieradušies ļoti ātri, bet viņa jau bija bezsamaņā. Stradiņos tajā pašā naktī veica dzīvību glābjošu operāciju. Taču pie samaņas viņa tā arī nenāca…" atklāj Ingrīda.

Mediķi Ivonnas stāvokli, lai arī cik smagu, raksturojuši kā stabilu, kas piederīgajiem devis cerības. Tomēr 28. decembra agrs rīts aizsaucis Ivonnu uz visiem laikiem. Cēlonis – asins izplūdums galvā.

Atgādinām, ka "Latvijas Radio 2" kolektīvam Ivonna Markelova pievienojās 1999. gadā, kad konkursā par "Rīta programmas" vadītājas vietu 53 cilvēku konkurencē tika atzīta par piemērotāko.

"Vairāk nekā divdesmit gadu laikā Ivonna ir veidojusi un vadījusi dažādus "Latvijas Radio 2" raidījumus, allaž saglabājot optimismu, pozitīvismu, bijusi enerģijas pārpilna, ar ko iedvesmoja arī savus kolēģus un klausītājus," teikts Latvijas radio publicētajā ziņā.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu