Dziedātājai Ladybird cīņā par bērnu atgūšanu palīdz Kristīne Misāne (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja Ladybird (īstajā vārdā Tatjana Šihmuratova), kura pērn nonāca apcietinājumā par savu bērnu nolaupīšanu, izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj jaunas detaļas par notikušo.

Kā stāsta Ladybird, pret viņu ir ierosināta krimināllieta un 11. februārī paredzētajā tiesas sēdē viņai būs jāatspēko vīra izvirzītās apsūdzības. "Jā, bija tāds fakts, ka es aizgāju prom no viņa, taču es devos uz speciālu iestādi, kura man tika ieteikta. Nebija tā, ka es paņēmu bērnus un devos nezin kur," uzsver Ladybird.

Dziedātājai lielu atbalstu sniedz Kristīne Misāne. Lai arī Ladybird nevēlas iztirzāt iemeslus, kādēļ ar bērniem pametusi vīru, sieviete atzīst - 

iemesli bijuši līdzīgi tiem, kāpēc pērn latviešu juriste Kristīne Misāne kopā ar bērniem bēga no Dienvidāfrikas.

"Nevēlos par savu vīru stāstīt negatīvo, jo varu viņu ar to ļoti saniknot. Es zinu, kāds viņš ir un uz ko gatavs. Tas viss, ko viņš šobrīd ir izdarījis pret mani, bijis dusmu iespaidā. Tās visas mānīšanas... Viņam vienkārši nav limita. Ja godīgi, man no viņa ir reāli bail," izdevumam stāsta Ladybird.

Patlaban dziedātāja drīkst divreiz nedēļā sazināties ar saviem bērniem vietnē "Zoom".

Jau vēstījām, ka  Ladybird vīrs un bērnu tēvs Maikls Larsens 11. novembrī izveidoja "Instagram" kontu, kurā ievietotas fotogrāfijas ar dziedātājas bērniem un teksts: "Lūdzu, palīdziet atrast manus divus pazudušos bērnus. Raians un Annika Larseni. Pēdējoreiz redzēti Forestvillā, Kalifornijā. Pēdējoreiz redzēti kopā ar Tatjanu. Atlīdzība par drošu atgādāšanu mājās."

Savukārt 28. novembrī bērnu tēvs nāca klajā ar paziņojumu, ka šī ir kļuvusi par krimināllietu. "Ir izdota tiesas pavēle, kurā teikts, ka bērnu aizbildnis ir tēvs. Tas nozīmē, ka objektīvs tiesnesis izdeva rīkojumu pamatota iemesla dēļ. Šis ir par drošu bērnu atgriešanu mājās, neko vairāk," apgalvoja bērnu tēvs.

Ladybird sociālajos tīklos ilgu laiku izvairījās no publicitātes. Zināms, ka viņa pameta Latviju 2008. gadā. Dzīvodama Anglijā, Ladybird 2017. gadā Maiklam dāvāja dēlu, bet gadu vēlāk Honkongā, pasaulē nāca abu meita. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu