Kuruca komandas biedrs Durents Covid-19 kontakta dēļ izlaidīs nākamo nedēļu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kevins Durents
Kevins Durents Foto: AFP / Scanpix

Nacionālā basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" uzbrucējs Kevins Durents otrdien komandas spēlē pret Jūtas "Jazz", kā arī nedēļu atradīsies karantīnā, ievērojot līgas noteiktos Covid-19 veselības un drošības protokolus, pirmdien savā "Twitter" kontā paziņoja ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis.

"Nets" pirmdien savainoto spēlētāju sarakstā ievietoja Durentu, nesniedzot sīkāku informāciju.

Savukārt Vodžnarovskis, atsaucoties uz avotiem, vēsta, ka "Durentam saskaņā ar līgas protokoliem piemērota septiņu dienu karantīna, jo viņš bija pakļauts kontaktam ar Covid-19 pozitīvu personu".

Tas liks basketbolistam izlaist četras NBA spēles.

Vodžnarovskis piebilst, ka maijā sportistam jau bija saslimšana ar koronavīrusu. Durents turpina sekot līdzi antivielu daudzumam organismā, taču vairāki viņa pēdējā laika testi ir bijuši Covid-19 negatīvi.

Divkārtējais NBA finālu vērtīgākais spēlētājs, kurš visu pagājušo sezonu izlaida, atgūstoties pēc sarautās Ahilleja cīpslas, šosezon ir piedalījies sešās spēlēs, vidēji mačā gūstot 28,2 punktus un izcīnot septiņas atlēkušās bumbas.

Otrdien Bruklinas "Nets" uzņems Jūtas "Jazz".

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Līga sezonu sākusi bez skatītāju klātbūtnes arēnās, jo koronavīrusa ierobežojumi aizliedz lielākas publiskas pulcēšanās telpās.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu