"Ja ir krēsls, kas nesvīst - tas ir ērti." Kupls skaits darbinieku pandēmijas apstākļos no mājām strādā kaili (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Bogdan Kovenkin/Shutterstock

Kiberdrošības uzņēmuma "Kaspersky" pasūtīts starptautisks pētījums liecina, ka vairāk nekā desmitajai daļai jeb 11% darbinieku pasaulē pandēmijas apstākļos patīk strādāt no mājām kailiem, vēstī TV3 raidījums "Bez Tabu".

Darbs attālināti ievieš ievieš zināmas korekcijas arī ikdienas apģērbu izvēlē. Ja iepriekš iecienīti bijuši biroja kostīmi, šobrīd cilvēki no mājām izvēlas strādāt daudz ērtākās drēbēs.

Arī daļa "Bez Tabu" žurnālistu šobrīd strādā no mājām, un lielākā daļa no viņiem iecienījuši ērtu apģērbu. Izņēmums ir intervijas, kurās jāieslēdz kamera. Tad lielākā daļa izvēlas ērto mājas kreklu vai džemperi nomainīt pret ko solīdāku.

Digitālā mārketinga speciālists Artūrs Mednis strādā no mājām. Viņš kopā ar ģimeni pieņēmis izaicinājumu mēneša laikā nesatikt nevienu cilvēku, visus ikdienas plānus organizējot attālināti – tai skaitā darba tikšanās noris no mājām. Stāsta, ka iecienījis ģērbties ērti, taču vasaras karstumā sanācis arī pastrādāt kailam, kas nebūt neesot bijis slikti.

"Nav tā, ka es katru e-pastu rakstīju kails, bet es esmu tā darījis vasarā, tagad tiešām ir vēsāks. Ja ir krēsls, kas nesvīst, un mājās ir komfortabla temperatūra – tas ir ērti. Ja es esmu bijis dušā un man ir kaut kas steidzams jāizdara, es to izdaru vēl joprojām, esot halātā," viņš stāsta.

Video: "Bez Tabu" sižets

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu