Bijušais Ēģiptes olimpiskais bokseris arestēts par savas meitas nožņaugšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: twitter

Bijušais Ēģiptes olimpiskais boksa čempions Kabarijs Salems ir nonācis arestā par savas meitas slepkavību, vēsta "Bloody Elbow".

Bijušais olimpietis meklēšanā bija jau kopš 2019. gada izskaņas, kad viņš pēc slepkavības paveikšanas pameta ASV. Tagad vīrietis ir nonācis ieslodzījumā.

Noziegums noticis 2019. gada oktobrī, kad Salems savu meitu nožņaudzis un pēcāk viņas mirstīgās atliekas aizvedis uz Blumingdeilas parku Statenas salā, kur tās noslēpis zem lapām.

Vēl 2019. gada novembrī bijušais bokseris sarunā ar "New York times" mēģināja novērst uzmanību no sevis: "Es gribu zināt, kas ar viņu notika. Bet neviens man nesaka. Es vienkārši gaidu. Viņa bija laba un skaista meitene."

Tāpat viņš norādīja, ka neilgi pirms nāves meita sūdzējusies par to, ka viņu kāds izsekojot. Neilgi pēc tam Salems pameta ASV un Amerikas varas iestādēm viņu atrast izdevās tikai 2020. gada decembrī.

Salemam ir izvirzītas vairākas apsūdzības, tostarp pirmās pakāpes slepkavība, līķa slēpšana un citas.

Eģiptiešu bokseris savu valsti pārstāvēja 1992. un 1996. gada olimpiskajās spēlēs. Tiesa, arī profesionālās karjeras laikā viņu pavadīja skandāli. Salems bija iemantojis "netīra" boksera reputāciju, to vēlreiz apstiprinot 1999. gada cīņā pret Rendiju Karveru.

Cīņas laikā Salems vairākkārt pretiniekam izdarīja sitienus ar galvu, kas, protams, boksā nav atļauts. 10. raundā ēģiptietis pretinieku nosūtīja nokdaunā, no kā bokseris nespēja atgūties. Neilgi pēc tam Karvers zaudēja samaņu un tika nogādāts slimnīcā. Pēcāk tika paziņots, ka 24 gadus vecais bokseris devies mūžībā galvas smadzeņu savainojuma dēļ. 

Salems savas profesionālās karjeras laikā izcīnīja 23 uzvaras, piedzīvojot piecus zaudējumus.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu